Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTeknoloji

Moto E7 Plus Lansman Öncesi Paparazzilere Yakalandı!

Motorola uygun fiyatlı telefonlar üreterek deyim yerindeyse sürümden kazanmaya çalışıyor. Ancak ABD’li firma ne yazık ki Çin ve Hindistan pazarında istediği başarıyı henüz yakalayamadı. Bu nedenle bir başka fiyat performans ürünüyle karşımıza çıkıyor.

Moto E7 Plus bugün lansmandan önce teknoloji forumlarında paylaşıldı. Şimdilik görüntüler pek kaliteli olmasa da tasarımı hakkında bir fikir veriyor. Güney Amerika, özellikle Brezilya birkaç yıldır Motorola’nın güçlü stopajı olmuştur. Bununla birlikte, birkaç gün önce, firma Moto E7’nin canlı resimlerinin tasarımını açığa çıkardığını söyledi. Bugün de Moto E7 Plus’ın benzer görüntüleri ortaya çıktı. Moto E7 Plus, Moto E7’nin görüntülerini de yayınlayan aynı yayın olan 91Mobiles tarafından paylaşıldı.

Ahizenin arkası cam gibi görünüyor, ancak Ortadoğu’da Moto G8 Plus olarak da bilinen yakın zamanda piyasaya sürülen Motorola One Fusion Plus gibi parlak plastik olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca, telefonun arkasında ayrıca lazer otomatik odaklamanın yanı sıra LED flaş ve ikonik “Motorola Batwing” gömülü bir parmak izi sensörü bulunan çift kameralı bir kurulum da bulunuyor.

Önden gelince, cihaz bugünlerde herhangi bir bütçe dostu akıllı telefona benzer bir damla çentik ekranı sunuyor. Altta bir USB C Tipi bağlantı noktası, tek hoparlör ve birincil mikrofon var. Görüntülerin hiçbiri bize telefonun bütün özelliklerini göstermese de, bu yerde 3,5 mm kulaklık jakı ve ikincil mikrofon olmasını bekliyoruz.

Bunu söyledikten sonra Moto E7 Plus’ın özellikleri gizemini koruyor. Moto E7’nin Qualcomm Snapdragon 632‘ye sahip olduğu söylendiği için, Plus sürümünün aynı yonga seti veya bundan biraz daha güçlü bir yonga seti ile çalışmasını bekleyebiliriz. Detaylı bilgilere ulaştıkça siz değerli okurlarımızla paylaşacağız.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu