Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobiroller

iPhone 14 Serisi Hakkında Beklenen Açıklama Geldi!

Yeni bir rapora göre iPhone 14 serisi belirlenen takvimde tanıtılacak. Tedari sorunu görünmezken telefon serisi sadece 1 ay uzağımızda.

Mobil dünyasını gözü kulağı eylül ayında tanıtılacak iPhone 14 serisi modellerde. Özellikle son yıllarda pandemi ve ekonomik koşullar nedeniyle tanıtım tarihi yaklaştıkça yeni nesil iPhone’larda tedarik sorunların yaşanacağından söz edilmekte. Bazı modellerde sorunlar yaşanmadı değil, fakat bunlar küçük çaplı olurken, Apple kısa süre içerisinde tedarik sorunları aşmayı başardı. iPhone 14 serisinde de durumun buy yönde olacağını söyleyebiliriz.

Apple’a yakınlığıyla bilinen ünlü analist olan Ming-Chi Kuo, iPhone 14 akıllı telefon serisinin mevcut tedarik zincirlerinden etkilenmediğini açıkladı. Bu nedenle telefon serisi belirlenen takvimde piyasaya çıkacak. Analist ayrıca, iPhone 14 serisinin ilk stoğunun 95 milyon adede kadar çıkabileceğine dair basında çıkan haberleri de doğruladı. Bu satış stoğu, Apple’ın bu noktada ne kadar güçlü bir üretim zinciri kurduğunu gösteriyor.

iPhone 14 Serisi 13 Eylül’de Tanıtılabilir

iPhone 14 için gerçekleşecek etkinliğin şimdiden kayıt altına alınmaya başladığı bildiriliyor. Bu da etkinliğin canlı olmayacağı anlamına geliyor. Daha önceki pek çok kaynak merakla beklenen iPhone 14 ailesi için 13 Eylül tarihini işaret ediyor. Seride iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’in yer alması bekleniyor.

iPhone 14 ve iPhone 14 Max modeller çentikli ekranları, geçen yılki Apple A15 yonga seti, LPDDR4x RAM’i ve 12 megapiksel kameraları koruyacak. iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max ise yeni Apple A16 Bionic işlemciden güç alacak. LPDDR5 RAM, iki adalı yeni ekran yapısı ve yeni 48 megapiksel kameralara sahip olacak.

iOS 16 ile Batarya Yüzdesi Gösterilecek!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu