Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung One UI 6.0 İle Sorunsuz Güncellemeler Sunacak

Samsung One UI 6.0 sürümüyle güncelleme yükleme sürecinde yeni bir dönem hedefliyor. Güncelleme yükleme işlemini arka planda gerçekleşecek.

Samsung, 12 Ekim’de gerçekleştirdiği yıllık geliştirici konferansında One UI 5.0 arayüz sürümünü duyurdu. Android 13 tabanlı arayüzün kararlı versiyonu ekim ayı sonuna kadar Galaxy S22 serisine sunulacak. Samsung ayrıca yıl sonuna kadar Galaxy S21 serisi ve yeni nesil katlanabilir telefonları da Android 13 / One UI 5.0 sürümüne yükseltmeyi hedefliyor. Samsung, bir diğer hedefi içinse One UI 6.0 sürümünü işaret ediyor. Şimdi detaylara geçelim.

Samsung One UI 6.0 İle Yeni Bir Güncelleme Deneyimi Sunacak

Samsung Electronics Başkan Yardımcısı ve One UI arayüzü gelişiminden sorumlu Hyesoon (Sally) Jeong, Android Authority ile yaptığı röportaj sırasında One UI 6.0 ile birlikte sorunsuz güncellemeler gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Sally, One UI ekibinin şu anda sorunsuz güncellemeler sunmak için çalıştığını ve önümüzdeki yıl One UI 6 ile kullanıma sunulabileceklerini belirtti. Şu an itibariyle, Galaxy akıllı telefonların hiçbirinde Android’in Kesintisiz Güncellemeler özelliği bulunmuyor.

Galaxy S22 Ultra fiyatı Samsung performans

Android ekosisteminde mevcut güncellemeler arka planda yüklenirken, telefon açıldıktan sonra ise cihazı kullanabilmek için 10 ila 20 dakika arasında beklemek gerekiyor. Kesintisiz güncelleme desteğinin tanıtılmasıyla birlikte Samsung telefonlarda güncellemeler arka planda yüklenecek. Yükleme işlemi ve kurulum tamamlandıktan sonra telefon yeniden başlayacak.

Yönetici ek olarak One UI arayüzünün Chromebook’lara ve TV’lere de geleceği yönündeki iddiaların doğru olmadığını belirtti.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu