Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei ve Leica Ortaklığı Sona Eriyor! Yeni Müşteri Kim Olacak?

Akıllı telefonların kameralarının en büyük rekabetini oluşturan Huawei ve Leica iş birliği sona eriyor! Xiaomi ve Leica anlaşabilir!

Neredeyse her büyük markanın amiral gemisi cihazı iyi bir kameraya sahiptir. Bu kameralar özellikle fotoğraf çekimi performansında birbirleri ile yarışırlar. Sektörün özellikle bu boyutuna geçtiğimiz senelerde Huawei P9 modeliyle birlikte Huawei ve Leica iş birliği yeni bir heyecan getirmişti. O tarihten beri büyük isimlerle anlaşmalar yapmanın önemi ortaya çıktı. Hatta Samsung da Olympus ile bir ortaklık kurmaya yeltenmişti. Öğrendiğimiz bir gelişmeye göre bu iş birliği maalesef sona eriyor. Dolayısıyla Leica’ya ise yeni markalarla anlaşma şansı doğuyor. İşte detaylar…

Huawei ve Leica İş Birliği Sonlandı!

Bu iki dev markanın yalnızca isim oluşturmak için birliktelik yapmadığını biliyoruz. Her iki şirket de akıllı telefon sektöründe elinden geleni yaptılar. Bunun bir sonucu olarak da kendilerine değer kattılar. Özellikle Huawei modellerin DxOMark sitesindeki kamera sıralamaları ise bu başarının bir örneğidir. Peki şimdi ne olacak? İki şirketin arasındaki anlaşma sona erdi. Artık ikisi de birlikte çalışma yapmayacak. Zira anlaşmanın uzatılması ya da yenilenmesi için bir çalışma olduğu haberi de elimize ulaşmadı.

Huawei ve Leica Kamera

Bir yeni dedikodu da artık boşta olan ve Huawei ile yaptığı birliktelikte kendine isim katan Leica şirketinin Xiaomi ile birlikte çalışacak olması. Bu gelişmeye ek olarak Mi Mix 4 modelinin ya da bir sonraki amiral gemisi modelinin kamerası üzerinde ortak bir çalışma yürütüldüğü bilgisi de sızdırıldı. Doğruluğu bilinmese bile böyle bir gelişmenin önemli olduğunu düşünüyoruz. Elimize yeni bilgiler geçtiğinde görüşmek üzere.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu