Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriNokiaTeknoloji

Nokia 8 Fiyatı Belli Oldu!


Akıllı telefon pazarına yeniden giriş yapan Nokia bildiğiniz gibi artık Finlandiya markası değil. Microsoft tarafından satın alınan ve daha sonra Lumia markasını öne çıkartarak yola devam eden Nokia, Windows Phone işletim sistemindeki ısrar neticesinde başarılı olamadı ve iflas bayrağını çekmek üzereyken dünyanın en büyük “gizli” üçüncü üreticisi HMD Global tarafından isim hakkı 10 yıllığına satın alındı. Orta segment Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 tanıtımını yapan Nokia, gözünü daha yukarılara çevirdi. Amiral gemisi pazarına Nokia 8 ve Nokia 9 ile giriş yapmayı planlayan Nokia 8 Fiyatı ile ortaya çıktı!

Nokia 8 Lansman
Nokia 8 Lansman

Nokia 8 Fiyatı Belli Oldu!

Ortaya çıkan bilgiler dahilinde Nokia’nın yeni nesil amiral gemisi 16 Ağustos tarihinde global pazarda tanıtılacak ve Nokia 8 520 € fiyatlandırmaya sahip olacak. Yeni telefonunu Galaxy S8 ve HTC U11’den daha düşük fiyatlara satışa sunmak isteyen Nokia Romanya’nın da bu telefonu kaza ile! 517 € fiyatla listelediğini de hatırlamak gerekiyor. Şu anda Avrupa’da 600 € civarında olan Galaxy S8 ve HTC U11’den daha fazla başarılı olunmak isteniyorsa Nokia’nın fiyatlandırma noktasında daha agresif olması gerektiği ortadaki en büyük gerçek.

Nokia 8 Türkiye Fiyatı

600 € gibi bir rakam doğruysa Nokia 8’in ülkemiz pazarına en az 2799 TL ile 2999 TL seviyelerinden giriş yapacağını öngörüyoruz. Umarız böyle olmaz; zira böyle olursa Nokia bir çuval inciri berbat eder diye düşünüyoruz…

Nokia 3 Android 7-1 güncelleme tarihi açıklandı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu