Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPixelTeknoloji

Google Pixel 6 Hiç Böyle Görünmedi!

Yıllardır farklı varyantlar ile karşımıza çıkan Pixel serisi, yeni üyesi Google Pixel 6 ile sık sık gündeme gelir oldu.

Android 12 işletim sistemini Pixel telefonlar da karşımıza çıkaran Google’dan haberler geldi. Yakın da yeni bir akıllı telefon serisini karşımıza çıkaracak olan şirket, yeni gelişmelere imza atıyor. Android 12 özellikleri ile milyonları sevindiren şirket, yıl sonuna kadar işletim sistemini piyasaya sürmüş olacak. Yeni işletim sistemi Pixel telefonlar da bazı ayrıcalıklara da sahip olacak. Örneğin uygulamalar otomatik olarak telefon diline çevrilebilecek. 2021’in ilk yarısını tamamlamaya doğru gittiğimiz şu günler de şirketin yeni telefon serisi olan Google Pixel 6 hakkında yeni bir detay daha ortaya çıktı.

Yeni telefon serisinin farklı renk varyantlarına sahip olacağını zaten tahmin ediyorduk. Günümüz de telefonlar birbirinden farklı renk seçenekleri ile piyasaya sürülüyor. Kullanıcılar da ruhlarına hitap eden renk seçeneğine sahip telefonları seçmeye devam ediyorlar. Google’ın yeni telefonu Panda görünümü ile karşımıza çıkacak.

Google Pixel 6
Google Pixel 6

Google Pixel 6 Panda Rengi İle Lansmana Çıkacak

Telefon serisi günümüze kadar beyaz renk seçeneğini benimseyerek karşımıza çıkmıştı. Şirket bu alan da ciddi bir değişikliğe gitme kararı aldı. Yabancı kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre yeni telefon Panda yani siyah beyaz rengine sahip olarak karşımıza çıkacak. Cihazın yan tuşlarından yer alan güç düğmesi de turuncu bir renk ile karşımıza çıkacak. Telefonun beyaz turuncu kombinasyonuna da sahip olması beklenirken ekran tarafının ve arkadaki kamera alanının siyah olması bekleniyor. Detaylar geldikçe haberlerimiz de yer vermeye devam edeceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu