DJIGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Youtuber’lar yaşadınız!!! DJI Osmo Pocket hayatımızı kurtaracak!

Son dönemde birçok kişi gittiği yerleri videoya çekip bunları Youtube üzerinden yayımlıyor. Buna vLog deniyor ve günlük videoları bir anı defteriymiş gibi internette insanların izlemesi için sunuyoruz. Böyle deyince biraz tuhaf geldiğinin farkındayız ama durum tam olarak bu. Bizler inceleme yaptığımız zaman daha profesyonel kameralar ve daha profesyonel ışıkla kullanıyoruz ama birçok Youtuber yolda yürürken bile içerik oluşturuyorlar. Bundan dolayı da bu konudaki en ehil marka DJI Osmo Pocket adını verdiği yeni bir ürünü ile karşımıza çıktı ve direkt olarak kalbimizi çaldı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

DJI Osmo Pocket teknik özellikler ve fiyat!

Ürün öncelikle oldukça küçük ve bundan dolayı da cepte taşınabilmesinden dolayı da ismini buradan alıyor. 116 gram ağırlığında 121.9 x 36.9 x 28.6 mm boyutlarında olan ürünün en önemli tarafı sizlerin de merak edeceğiniz üzere pili. 875 mAh pil gücü ile 140 dakika boyunca video çekmenize olanak sağlanıyor. Yine en güzel yanlarından birisi de 73 dakikada %100 şarj olabilmesi.

Kamera tarafında da oldukça iddialı olan bu üründe 12 megapiksel değerinde 80 derece görüş açısına sahip 1/2.3″ inç sensörlü ve 1.55μm pixel boyutlarına sahip, f/2,0 diyafram değerinde bir kamera bulunuyor. Bu kamera 100Mbps hızında 4K 60fps kayıt yapabiliyor. Bu fiyata bu ürünü kesinlikle ama kesinlikle alacağız. Zira inanılmaz ihtiyacımız olan bir ürün…

Casper Via A3 Plus ile Bozcaada Bağ Bozumu Festivaline gittik! vLog

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu