Akıllı TelefonGenelHonor

Honor Magic 5 İlk Kez Canlı Bir Fotoğrafta Göründü

Honor Magic 5 serisi hakkında somut sızıntılar gelmeye başladı. İlk serisinin standart modelinin canlı görüntüsü internete servis edildi.

Honor Magic 5 serisi ilgi odağı olmaya başladı. Markanın şubat ya da mart ayında duyuracağı amiral gemisi telefon serisinde standart modele ek olarak Pro ve Ultimate modellerinin olması bekleniyor. 

Çinli bir kaynak Magic 5 serisinde standart modelin canlı bir görüntüsünü sızdırdı. Telefon, parlak turuncu eko-deriden oluşan bir arka yüzeyle geliyor. Standart modelde üç arka kamera yer alırken, kamera biriminin dijital 100 kata kadar yakınlaştırma yapabileceği görülüyor. 

Öte yandan mobil dünyasının bir numaralı bilgi kaynağı Dgital Chat Station geçtiğimiz gün Magic 5 serisinde Pro modelin 50 megapiksellik dört arka kameraya sahip olacağını bildirdi. Söz konusu Ultimate modeli olduğunda ise ana kamera 64 megapiksel çözünürlüğünde olacak.  Magic 4 Ultimate modelinin uzun bir süre DxOMark kamera incelemelerinde 1 numarada yer aldığını yeri gelmişken hatırlatalım

Magic 5 serisinin 27 Şubat tarihinde tanıtılacağı gelen bilgiler arasında. Seride yer alacak modellerde beklendiği gibi Snapdragon 8 Gen 2 yer alacak. Öte yandan standart modelde 100 watt hızlı şarj destekli 4.800 mAh büyüklüğünde pil kullanılacak. 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu