Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSonyTeknoloji

Sony Xperia Ace 2 Tanıtıldı! Küçük Bomba Patlamaya Hazır

Geçtiğimiz haftalarda durmaksızın sızıntıları ile karşılaştığımız Sony Xperia Ace 2 modeli sonunda resmen tanıtıldı! İşte özellikleri…

Sony son zamanlarda akıllı telefon sektöründe pek de iyi iş çıkartıyor gibi gözükmese de her seferinde kullanıcılara ufak da olsa bir heyecan getirmeyi başarıyor. Gerek adıyla gerekse kamera özellikleriyle dikkat çeken marka bu sefer Sony Xperia Ace 2 modeliyle karşımıza çıkıyor. Cihaz Japonya’da resmî olarak tanıtıldı ve bu da özelliklerinin ortaya çıktığı anlamına geliyor! Gelin vakit kaybetmeden incelemeye başlayalım.

Sony Xperia Ace 2 Teknik Özellikleri Belli Oldu!

Sony’nin en küçük telefonu olan bu model 5,5-inç boyutunda IPS LCD bir ekrana sahiplik yapıyor. Bu ekran HD+ çözünürlüğe sahip ve Gorilla Glass 6 korumasıyla kendini güvenceye alıyor. Cihazın ölçüleri 140x69x8,9mm şeklindeyken ağırlığı ise yalnızca 159 gram.

Sonu Xperia Ace 2 4G

Xperia Ace 2 modeli 4G LTE bağlantısına sahip ve gücünü ise bu segmentin iyi bilinen yonga seti MediaTek Helio P35 tarafından alıyor. Cihaz aynı zamanda 4GB RAM ve 64GB microSD kart desteğiyle artırılabilir depolama alanını da kullanıcılarına sunmuş olmuş oluyor. Sony bu cihazda da geleneklerine bağlı kalmış ve bu modeli IP68 su ve toz geçirmezlik sertifikasıyla ödüllendirmiş. Cihazın ayna zamanda 3,5mm kulaklık girişi de bulunuyor.

Modelin kameralarına bakacak olursak arka tarafta 13MP arka ana kamera ve 2MP derinlik sensörü olmak üzere 2 kamera bulunurken ön tarafta ise 8MP bir öz çekim kamerası ile karşılaşıyoruz. Cihazın güç tuşuna entegre bir parmak izi okuyucusu olduğunu belirtelim. Xperia Ace 2 aynı zamanda 4,500mAh boyutunda bir bataryaya da eşlik ediyor. Nispeten küçük ekranıyla birlikte düşünüldüğü zaman cihazın gayet verimli bir batarya performansı ortaya koyacağını tahmin etmek pek de zor değil.

Son olarak cihazın fiyatından bahsetmek gerekirse şu anda Japonya üzerinde 22,000JPY yani 202$ karşılığında görüntülenen cihazı 28 Mayıs itibarıyla satın almak mümkün. Cihaz karşımıza siyah, beyaz ve mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle çıkıyor. Cihaz şu anda ülkemize gelmeyecek gibi gözüküyor ancak her an her şey olabilir. Özellikle giriş segment cihaz arayan kullanıcıların bu modeli göz önünde bulundurmalarını tavsiye ederiz.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu