Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobiroller

LG Akıllı Telefon Birimini Elden Çıkaramadı! Sonuç Kepenk İndirmek

LG akıllı telefon birimi için müşteri arayışlarını sonlandırdı. Son yapılan görüşmeler de sonuçsuz kalınca birimi kapatmak son çara görünüyor.

Dünya üzerinde sayısı iki elin parmakları kadar kalan LG hayranlarını üzecek bir gelişmeyi aktaralım. LG akıllı telefon birimi elden çıkarmak için yaptığı görüşmelerden bir sonuç alamadı. Şirkete yakın bir kaynağın aktardığı bilgilere göre Güney Koreli teknoloji devinin cep telefonu birimini satma planları başarısızlıkla sonuçlandı.

LG Akıllı Telefon Birimini Kapatacak

LG son olarak Alman Volkswagen AG ve Vietnam menşeli Vingroup JSC ile yaptığı görüşmeleri daha fazla ilerletemeden masadan kalmak zorunda kaldı. Bu yılın başlarında LG CEO’sundan zarar eden mobil birim için tüm seçenekleri düşünüyoruz yönünde bir açıklama geldi. LG’nin önündeki iki seçenekten biri kalkınca tek çare mobil birimi kapatmaktan geçiyor.

LG’nin akıllı telefon birimini satacağı ya da kapatacağı yönündeki haberler uzun süredir mobil dünyasında gündemde. 2021 yılı itibariyle daha yüksek sesle dile getirilen bu iddia nisan ayında LG Mobil çalışanlarıyla paylaşması bekleniyor.

Şirket yakın zamanda katlanabilir akıllı telefon için ekran üretimini durdurmuş ve yine bu yılın ilk yarısında yeni telefonlar için düzenleyeceği lansman planlarını rafa kaldırdı.

Akıllı telefon dünyasında yaşanan rekabette Çinli üreticilerle baş edemeyen LG’nin gerek güncelleme gerekse fiyat tarafında hiçbir zaman agresif olamadığını da belirtelim. Yine tanıtılan telefonlarda donanım tarafında her zaman için rakiplerin gerisinde kaldı. Anlayacağınız perşembenin gelişi çarşambadan belliydi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu