Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy A35 5G Gücünü Gösterdi

Duyurusu merakla beklenen Samsung Galaxy A35 5G Geekbench testinde ortaya çıktı. Galaxy A serisi telefon bakalım neler sunacak?

Duyurusu merakla beklenen Samsung Galaxy A35 5G Geekbench testinde ortaya çıktı. Galaxy A serisi telefon bakalım neler sunacak? Samsung Galaxy A35 5G son zamanlarda birçok sertifika kuruluşu tarafından onay aldı. Bu, akıllı telefonun çok yakında çıkış yapacağı anlamına geliyor. Mart ayı içerisinde tanıtılması beklenen telefon son olarak Geekbench kriter testinde ortaya çıktı. Bu test, Galaxy A35’te yer alacak işlemci ve RAM kapasitesini ortaya koyuyor.

Galaxy A35 5G, Geekbench veritabanında A356E model numarasıyla listeleniyor. Exynos 1380 işlemci biriminden güç alacak telefon tek ve çoklu çekirdekte sırasıyla 1.020 ve 2.973 puanlar alıyor. Yine buradaki verilere göre Galaxy A35’te 8GB RAM göreceğiz. Android sürümü ise beklendiği gibi Android 14 olacak. Telefonun bir de 6GB RAM’e sahip bir versiyonu olacak. Bu modeller kapasiteye göre 128GB ve 256GB dahili depolama sunacak.

Samsung Galaxy A35 5G Neler Sunacak?

Öte yandan Galaxy A35’in render görüntüleri sızdırılmış durumda. Telefonun ön kamerası bu defa ekran üzerine konumlandırılacak. Başka bir ifadeyle Galaxy A54’teki gibi olacak.

Telefondaki bir diğer önemli gelişme kamera biriminde olacak. Telefonda OIS destekli yeni bir 50 megapiksel ana kamera kullanılacak. Diğer iki kamera ultra geniş açılı ve makro sensör şeklinde olmayı sürdürecek. Ön kısımda ise 13 megapiksel çözünürlüğünde bir kamera tercih edilecek.

Öte yandan Webtekno‘nun haberine göre Galaxy A55 ve Galaxy A35‘in basın görselleri sızdırıldı. Samsung Galaxy A35 ile Galaxy A55, büyük oranda benzer tasarımlara sahip olacaklar. Her iki telefonda da delikli ekran ve Samsung’un “Key Island” olarak isimlendirdiği yeni tasarım dilini benimseyecek. Key Island, telefonların sağ tarafına yerleştirilen butonları bir “ada” içine alacak. Ayrıca her iki telefonda da çerçevesiz, üçlü kamera kurulumu bulunacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu