Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Yeni Bir realme Akıllı Telefon Göründü!

Çinli telefon üreticisi realme gizemli bir telefon üzerinde çalışıyor. TENAA üzerinde bilinmeyen bir telefon modeli internete sızdırıldı.

2021 yılın da yüzde 34 büyüyen akıllı telefon pazarı çalkalanmaya devam ediyor. Her gün yepyeni telefonların duyurulduğu pazar da gün geçtikçe rekabet kızışmaya devam ediyor. Birbirinden farklı telefonlara dair bilgiler sızdırıldıkça biz de haberlerimiz de yer vermeye devam ediyoruz. Bugün de yeni bir telefon internete sızdırıldı. Birbirinden farklı telefonların ilk durağı olarak bilinen TENAA üzerinde yeni bir telefon daha listelendi. Bu telefonun da realme marka olacağı ortaya çıktı. Yeni telefon merak konusu olurken biz de edindiğimiz bilgileri sizlerle paylaştık. İşte detaylar.

Bugün bir Weibo tahmincisi TENAA üzerinde yeni bir telefon sergilendiğini fark etti ve ekran görüntüsü alarak bu durumu ifşa etti. Bizim de radarımıza takılan telefon modeli görünen özellikleri ile heyecanlandırdı.

realme
realme

Yeni realme Telefon TENAA Üzerinde Göründü!

İnternete düşen sızıntılara göre yeni telefon modlei 6.55 inçlik Full HD + OLED bir ekrana sahip olacak. HRR destekli olacak olan cihaz, 4.500mAh pil kapasitesine sahip olacak. 8mm’lik bir kasaya sahip olacak olan cihazın model numarası TENAA üzerin de RMX3366 olarak görüldü. Snapdragon 778G veya Snapdragon 870 ile piyasaya çıkması beklenen telefon modeli hakkında ne yazık ki daha fazla bilgi yer almıyor. Merakla beklenen telefon modeli hakkında önümüzdeki günler de yeni detayların ortaya çıkması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu