Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy Note 10 daha fazla edge ekran sunacak! Ve…


Samsung, 2014 yılında Galaxy Note Edge modeli ile akıllı telefon pazarında Samsung’un gelecek stratejisini ortaya koydu. O dönemden beri Samsung amiral gemisi telefonlarında edge paneller kullanıyor. Samsung, Galaxy Note 7 ile birlikte edge panellerde bir güncelleme gitti ve gelen müşteri şikayetlerinden sonra bu edge ekranları daha keskin bir şekilde bitirmeye başladı bununla da birlikte edge paneller küçüldü. Bugün gelen bir haber ise Samsung’un eski panel yapısına Samsung Galaxy Note 10 ile döneceğini gösteriyor.

Samsung Galaxy Note 10 ekran belli oluyor!

Bununla birlikte ortaya çıkan bir diğer bilgi ise selfie kamerası ile ilgili. Yapılan yorumlar ve ortaya çıkan görseller Galaxy Note 10’nun selfie kamerasının sağda ya da solda değil tam ortada ekranın içine Infinty O ile gömülü bir şekilde geleceğini gösteriyor.

Bu bilgiler doğru olabilir mi bilemiyoruz ama oldukça muhtemel görünüyor. Samsung’un yenin nesil Galaxy Note 10’da kendi ekosistemi içinde bir devrim yapacağını düşünüyoruz. Ortaya çıkan bilgiler ve sızıntı render görseller de bunu gösteriyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu