Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Bütçe Dostu Honor Play 5T Görücüye Çıkıyor!

Çinli telefon üreticisinin yeni bütçe dostu akıllı telefon modeli olan Honor Play 5T için start verildi. Cihaz görücüye çıkıyor.

Şu sıralar gündemden düşmeyen Honor şirketi son olarak 50 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyordu. Huawei‘den ayrıldıktan sonra ciddi bir şekil de ivme kazanan şirket başarılı işlere imza atmaya hazırlanıyor. Şirketin sıradaki akıllı telefonu Honor Play 5T duyuruldu. Satışlara çıkmak için geri sayıma başlayan akıllı telefon kendine has özelliklerine ek olarak ucuz bir fiyat etiketine sahip olacak. Cihaz bütçe dostu bir akıllı telefon olarak adından söz ettirecek. Biz de bu haberimiz de telefon hakkında bilinen tüm detaylardan söz ettik.

Merakla beklenen akıllı telefon modeli bugün Çin’deki bazı mağazalar da göründü. Raflardaki yerini alan telefon üç farklı renk seçeneğine sahip. Bu renkler de siyah, mavi ve silver olarak duyuruldu. Ön tarafında su damlası çentiğine de sahip olan cihaz, bütçe dostu olacak.

"<yoastmark

Honor Play 5T Özellikleri

6.5 inç 1600×720 ekrana sahip olan telefon modeli, azaltılmış mavi ışık spektrumuna sahiptir. Sekiz çekirdekli tek çipli Unisoc T610 ile güç alan telefon ana kameraya ek olarak 13MP + 2MP çözünürlüğe sahip iki sensörü de karşımıza çıkarıyor. Cihazın ön kamerası 5MP çözünürlüğe sahip. Arka kapağa monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısına sahip olan akıllı telefon da 22,5W hızlı şarjı destekleyen 5.000mAh batarya yer alıyor. Son olarak cihaz 8GB RAM+ 128GB depolama olarak 188 dolar fiyat etiketine sahip.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu