Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Z Fold 4 Renk ve Depolama Seçenekleri Belli Oldu

Ağustos ayında tanıtılacak Galaxy Z Fold 4 hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Telefonun bellek ve renk seçeneklerini artık biliyoruz.

Samsung, ağustos ayı içerisinde Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 adlı yeni katlanabilir telefonlarını duyurmaya hazırlanıyor. Son gelişmeler telefonların 10 / 12 Ağustos tarihlerinde tanıtılacağı yönünde. Öte yandan telefonlar pek çok habere konu olmayı sürdürüyor. Son olarak Galaxy Z Fold 4’ün bellek ve renk seçenekleri belli oldu. Bu bilgi mobil dünyasının ünlü sızıntı kaynaklarından @evleaks’tan geliyor.

Galaxy Z Fold 4’ün temel modeli 128 GB’a sahip olacak. Telefonun bir de 256 GB ve 512 GB versiyonlarını göreceğiz. Daha önce dillendirilen 1TB’lık versiyon ise görünüşe bakılırsa olmayacak. Kaynak telefonun RAM detaylarını açıklamazken, temel modelde 8GB, diğerlerinde 12GB’ın yer alacağını tahmin ediyoruz.

Renk seçeneklerine gelince, bej, gri-yeşil ve siyah tüm bellek seçeneklerinde mevcut olacak. Bordo kırmızı renk ise 256GB ve 512GB’lık versiyonlarda olacak.

Samsung Galaxy Z Fold 4

Galaxy Z Fold 4 Başlıca Özellikleri

Galaxy Z Fold 4’ün iç ve dış ekranları bir kez daha 7.6 inç ve 6.2 inç büyüklüğünde olacak. Galaxy Z Fold 3’ten farklı olarak dış ekranda da bu defa 120Hz tarama hızı göreceğiz.

Telefona beklendiği gibi Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi güç verecek. 25 watt hızlı şarj destekli 4.400 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyacak  telefon kutudan Android 12 / One 4.1.1 sürümüyle çıkacak.

Kameraya gelince, cihazın arka tarafında üç kamera yer alacak. Ana kamerasına 50 megapiksel çözünürlüğünde bir sensör atanacak. Galaxy Z Fold 4’te ayrıca 3x optik yakınlaştırma gerçekleştiren 12 megapiksel telefoto ve 12 megapiksel ultra geniş açılı kameralar göreceğiz. Öte yandan iç ekran 16 megapiksel, dış ön kamera ise 10 megapiksel çözünürlüğünde olacak.

 

Samsung One UI 5.0 Güncellemesi Sızdırıldı [Video]

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu