Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriNokia

Nokia güncelleme işini abarttı! Helal olsun diyoruz

HDM Global çatısı altında akıllı telefon dünyasına hızlı bir giriş yapan Nokia güncelleme noktasında kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. Aylık yayınlanan güvenlik odaklı güncellemeleri kimi zaman Google’dan önce yayınlayan Nokia, geçtiğimiz günlerde yıl sonuna kadar mevcut tüm telefonlarını Android 8.0 Oreo sürümüne yükselteceğinin müjdesini vermişti.

Nokia güncelleme konusunda çok iddialı!

Phone Arena sitesinde yer alan bir habere göre HDM Global Filipinler’de düzenlediği bir etkinlikte yöneltilen bir soru üzerine bu yıl tanıtılan tüm Nokia telefonların aynı zamanda Android P sürümüne yükseltileceğinin müjdesini de verdi. Evet yanlış okumadınız giriş seviyesi telefon Nokia 3, Android 8.0 güncellemesinin ardından Android P (muhtemelen Android 9.0)  sürümüne de yükseltilecek.

Nokia önümüzdeki günlerde en uygun fiyatlı telefonu Nokia 2’nin duyurusunu gerçekleştirecek. Merak edilen nokta ise 1 GB RAM’e sahip olacak Nokia 2’nin hangi Android güncellemelerini alacağı? Eğer Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 ve Nokia 8 telefonlarından birine sahipseniz iki yıl boyunca düzenli olarak güncelleme alacaksınız. Bu açıklama kullanıcıların telefon satın almasında kuşkusuz önemli bir etki yaratacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu