Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme Flipkart üzerinden 1 gün içinde kaç adet telefon sattı?

Hindistan pazarında rekor üstüne rekor kran Realme Flipkart üzerinden sadece 1 gün içinde kaç adet telefon satmış olabilir. Duyunca; yok artık diyeceksiniz.

OPPO‘nun alt markası olan Realme kendi bağlarını OPPO‘dan ayırmak için yoğun çaba sarf ederken bugün oldukça önemli bir işe imza attı. Realme Flipkart üzerinden bir gün içinde tam 1 milyon telefon sattı. Bu satış için ciddi anlamda bir kampanyaya hazırlanan ve sadece 1 Hindistan Rupisi’ne telefona koruma da hediye eden Realme bu noktada pazarda tek kelimeyle rakipsiz bir konuma geldi.

Realme Türkiye pazarına önümüzdeki ay girmeye hazırlanırken Realme geçtiğimiz ay Hindistan pazarında %41,5 gibi bir satış rakamına ulaştı. En yakın rakibi ise Xiaomi ve Xiaomi de Redmi markası ile Hindistan pazarında %30,2 gibi bir dilime sahip. Her çeyrekte artış ortaya koyan Vivo %6,8 ve ilginç bir şekilde Asus %6 gibi bir orana sahip.

Bu listedeki en ilginç konu ise kesinlikle Samsung gibi görünüyor. 2 yıl öncesine kadar Hindistan pazarının %60’lık bir kısmına hitap eden üreticinin artık “diğerleri” kısmında bulunması ise gerçekten oldukça ilginç bir durum.

Redmi Türkiye pazarına hangi telefon ile girecek bilemiyoruz ama elinde gerçekten de oldukça güçlü telefonlar ve elinde birde Android 10 güncelleme takvimi varken bu pazarda ciddi anlamda başarılı olabilir diye düşünüyoruz. Peki siz ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yorumlarınızı bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu