Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple One geliyor! Tüm servisler tek pakette!

iPhone 12 etkinliğinde tanıtılacak olan Apple One hizmeti bugün ortaya çıktı. Bu hizmet sayesinde tüm servisler tek pakette toplanabilecek.

Teknoloji dünyası son yıllarda üzülerek söylüyoruz ki servis sistemine geçmeye başlamıştı. Sahip olma hissini ortadan kaldıran ve kira şeklinde servisleri kullanma imkanı sunan üyelik sistemine, maalesef ki hemen hemen tüm geliştiriciler geçiş yaptı. Netflix, Apple Music, Spotify, iCloud, Google Drive, Dropbox, VPN, PS Plus ve Xbox Game Pass derken aylık ödenen meblalar arşa çıktı. Apple şimdi bu saçmalığı ortadan kaldırmak için Apple One hizmetini kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Yeni hizmet sayesinde Apple‘ın bünyesinde yer alan servisler tek çatı altında toplanacak. Örneğin; iCloud ve Apple Music servislerine tek bir pakette daha uyguna üye olunabilecek. Bu tamamen kullanıcıya bırakılacak. Kullanıcı isterse iCloud, Music, TV+ ve Arcade hizmetlerine de uygun fiyata tek pakette üye olabilecek.

Apple One

iPhone 12 etkinliğinde tanıtılacak olan Apple’ın yeni servis toplayıcı hizmeti muhtemelen tüm dünyada aynı anda kullanıma sunulacak. iOS 14.1 güncellemesi ile kullanıma sunulmasını beklediğimiz bu servisin çok uygun fiyatlar sunmayacağını düşünüyoruz. Örneğin; iki servise tek pakette üye olursanız muhtemelen 1-2 TL anca daha uyguna gelecektir.

Son dönemde Türkiye’de yaptığı zamlar ile gündeme gelen Apple’ın iPhone 12 modelleri ile servis fiyatlarını da arttırması bekleniyor. Geçtiğimiz hafta App Store’daki uygulama fiyatlarına 5 TL ila 25 TL arasında zam yapan Apple, bakalım nasıl bir politika izleyecek?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu