Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji Haberlerirealme

realme GT3 Türkiye Pazarına Girdi! As Bayrakları Ver Mehteri

realme GT3 Türkiye pazarına girdi. İddialı özelliklere sahip olan telefon, ülkemizde geniş çaplı satış adetlerine ulaşabilir gibi duruyor.

realme GT3 Türkiye pazarına girdi. İddialı özelliklere sahip olan telefon, ülkemizde geniş çaplı satış adetlerine ulaşabilir gibi duruyor.

Yanlış duymadınız realme GT3 tam olarak 240W süper şarja sahip (adaptör kutudan çıkıyor) olan cihaz tam 9.5 dakikada 4600mAh kapasiteli pili tam şarj edebiliyor. Sadece kablolu şarja yer verilen cihazda herhangi bir şekilde kablosuz şarj desteği sunulmuyor fakat bu kadar hızlı bir kablolu şarj varken kablosuz şarja ihtiyaç duyulmayabilir.

Tüm bunların haricinde amiral gemisi seviyede Snapdragon 8+ Gen1 işlemcisine sahip olan cihaz, maksimum performans arayan tüketicilere hitap edecek. 4nm TSMC üretim sürecinden geçmiş işlemci, pek çok markanın premium ürün segmentine güç veren işlemcilerden biri ve pil tüketimini de dengeleyebiliyor. Bu güçlü işlemcinin realme’nin imzası olan Vapor Chamber soğutma teknolojisiyle hızlıca ve efektif bir şekilde soğuyabildiğini söyleyebilmek mümkün.

Ekran tarafında ise bizleri 6.74 inçlik AMOLED ve DCI-P3 renk gamutunu %100 şekilde karşılayan ve 144Hz yenileme hızına sahip fazlasıyla yeterli olacak bir panel karşılıyor. Bu panel Asahi Glass AGC DT-Star2 olarak adlandırılan bir özel koruma çözümüyle korunuyor ve ekranın neredeyse kırılmaz olduğu iddia ediliyor.

realme GT3, tam olarak iddiasını ve benzersizliğini ise tasarım kısmında koyuyor. Sıkıcı ve benzer tasarımlardan sıkıldıysanız realme işte tam da sizlik bir tasarımı sunuyor. Kamera adasının yanında bulunan Snapdragon 8+ Gen1 silüetinin çevresi RGB ışıklarla özelleştirilebiliyor ve kesinlikle havalı bir görünüm sunduğunu söyleyebiliriz.

realme GT3, 16+1 TB depolama ve bellek seçeneğiyle ve sadece Puslu Beyaz rengiyle satışa sunuldu. Fiyatın rekabetçi sayılabileceğini ve cihazın özelliklerine göre fazlasıyla ”canavar” olduğunu söyleyebilmek mümkün.

 

 

 

 

 

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu