Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy C7 Pro tanıtıldı! İşte detaylar

Samsung’un bir süredir sızıntılara konu olan orta segment akıllı telefonu Galaxy C7 Pro tanıtıldı. Samsung Çin’in resmi sitesinde tüm detaylarıyla listelenen akıllı telefon sahip olduğu tasarım ve teknik özellikleri itibariyle orta segmentin en iddialı çözümlerinden biri olacağını gösteriyor.

Galaxy C7 Pro

Galaxy C7 Pro özellikleri

5.7 inç büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü Super AMOLED ekranın eşlik ettiği telefona 2.2 GHz saat hızına erişebilen sekiz çekirdekli Snapdragon 626 işlemcisi güç veriyor. 4 GB RAM ve artırılabilir 64 GB dahili depolamanın eşlik ettiği C7 Pro’da kamera birimi ise 16 megapiksel arka ve 16 megapiksel ön şeklinde. Her iki kamera f/1.9 lense sahip.

Galaxy C7 Pro

Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle çıkış yapan C7 Pro’da öne çıkan diğer özellikler ise; 3.300 mah büyüklüğünde pil, Samsung Pay destekli parmak izi tarayıcısı, Always-On Display (ekran sürekli açık), çift SIM kart desteği, NFC ve Bluetooth 4.2 şeklinde.

Galaxy C7 Pro, 16 Ocak tarihinden itibaren Çin’de ön sipariş almaya başlayacak. Telefonun ülkedeki fiyatı ise 380 euro civarında olacak. C7 Pro’nun global satış fiyatı ise tabii ki farklı olacak.

Samsung’un kısa süre içerisinde Galaxy C5 Pro modelini de duyurması bekleniyor.

>> İlginizi çekebilir; Samsung Galaxy S8: Telefona her açıdan göz atın

>> ilginizi çekebilir; Samsung Galaxy A (2017) serisi satışa sunuldu

>> İlginizi çekebilir; Huawei’den sürpriz hamle: Huawei P8 Lite 2017 tanıtıldı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu