AndroidGüncel Teknoloji HaberleriTabletXiaomi

Xiaomi Pad 6 İlk Kez Sızdırıldı

Son günlerde bazı haberlere konu olan Xiaomi Pad 6 tablet ilk kez kameralara yakalandı. Xiaomi’nin bir sonraki tableti neler sunacak?

Xiaomi, üzerinden bir yıla aşkın süre geçmesine rağmen Xiaomi Pad tablet serisini henüz yenilemedi. Bir süredir bazı teknik özellikleri sızdırılan Xiaomi Pad 6 iddiaya göre sızdırıldı. Güvenilir bir kaynak tarafından yayınlanan görüntünün detaylarına bakalım.

Xiaomi Pad 6 Serisi Başlıca Özellikleri

Xiaomi Pad 6’nın kamera birimi, xiaomi 12 serisindekine benziyor. Aslında bu kamera yapısını daha sonra duyurulan Xiaomi Pad 5 Pro 12.4 modelinde de gördük. Arka bölümdeki iki kameranın yer alması beklenirken, çözünürlük seviyelerinin 50 megapiksel ve 2 megapiksel olacağı gelen bilgiler arasında.

Xiaomi Pad 6’da 11 inç büyüklüğünde 2880 x 1800 piksel çözünürlük ve 144 Hz tarama hızına sahip LCD ekran yer alacak. IPS tabanlı ekran ayrıca Dolby Vision ve HDR10+ desteği içerecek. 67 watt hızlı şarj desteğine sahip 8720 büyüklüğünde bir pil taşıyacak olan tabletin işlemci biriminde Snapdragon 870 olacak.

Xiaomi, tabletin bir de Pro versiyonunu duyuracak. Standart modelle benzer bir ekran taşıyacak olan Pro modelin işlemci biriminde ise Snapdragon 8+ Gen 1’i göreceğiz. Tabletlerin ikisinde ayrıca 12GB’a kadar RAM, 512GB’a kadar dahili depolama, parmak izi tarayıcısı ve yüksek kaliteli bir hoparlör sistemi bekleniyor.

Öte yandan Xiaomi, 26 Şubat tarihinde gerçekleştireceği etkinlikte Xiaomi 13 serisinin küresel lansmanını gerçekleştirecek. Seride bir de Lite model olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu