Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Kamera Canavarı Realme 8 Tanıtılmadan Satışa Sunulacak!

Realme’nin geçtiğimiz hafta tanıttığı yeni kamera teknolojilerini barındıracak olan Realme 8 bugün satışa sunulacak.

Realme, geçtiğimiz hafta bir etkinlik düzenlemiş ve etkinlikte yeni kamera teknolojilerini açıklamıştı. Bu etkinlikte realme 8 ve 8 Pro modellerinin de tanıtılması bekleniyordu. Ancak Çinli firma ters köşe yaparak telefonlarını tanıtmamıştı. 24 Mart 2021 için tarih veren firmanın ilginç bir strateji izleyeceği bugün ortaya çıktı.

realme 8 bugün ön siparişe sunuluyor!

Aktarılan bilgilere göre realme‘nin yeni fiyat/performans canavarları bugün ön siparişe sunulacak. Hindistan’da Flipkart.com üzerinden ön siparişe sunulacak olan telefonun fiyatı henüz belli değil. Realme bu yüzden kullanıcılardan ön ödeme olarak 15 dolar ücret talep edecek. Verilen bu ücret daha sonra telefonun ana fiyatından düşecek.

Ana modelde 64 Megapiksel çözünürlüğünde ana lense yer verecek olan firma Pro modelde ise 108 Megapiksellik sensör kullanacak. Gelişmiş yazılımları ile fotoğraf işleme konusunda segmentine göre çığır açması beklenen realme, işlemci tarafında tercihini Qualcomm’dan yana kullanacak.

Realme 8

Snapdragon 7 serisi yonga setlerinden beslenmesine kesin gözüyle bakılan telefonların 6 GB RAM ve 8 GB RAM seçeneklerine sahip olması bekleniyor. Fiyatına göre kamera açısından rakipsiz olacak olan bu modeller, Türkiye pazarında da satışa sunulacak. Ancak bu modellerin ülkemize gelmesi Mayıs başını bulabilir.

6.4 inç büyüklüğünde 1080 x 2400 çözünürlüğünde Super AMOLED ekran ile gelecek olan telefonlar muhtemelen 90 Hz en iyi ihtimallede 120 Hz tazeleme özelliği bulunacak. Ancak tahminlerimize göre fiyatı dibe çekebilmek için ekranda 90 Hz tazeleme seçeneğine yer verilecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu