Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Android 12 Sürümünde Oyuncular Unutulmadı


Milyonların beklediği Android 12 işletim sistemi oyunculara özel bir oyun moduna da sahip olacak. Mod beta 1’de göründü. Oyun modu geliyor.

Geçtiğimiz günler de OPPO ve Samsung gibi telefonlar için de erişime açılan Android 12 şuan da beta sürecinde. Aylar önce Pixel telefon serisi ile ilk kez kullanıma giren yeni işletim sistemi merakla bekleniyor. Her bir detay da haberlerimize konu olan işletim sistemi ne zaman çıkacak hala bilinmiyor. Uzun bir süredir beklenen işletim sistemi beta olarak deneyimlenmeye devam edilirken yeni bir detay daha radarımıza yakalandı. Oyuncuların yüzünü güldürecek olan bu gelişme epey dikkat çekecek.

Şuan beta aşamasında yer alan yeni işletim sistemi muhtemelen bu yıl içerisinde telefonlardaki yerini alacak. Beraberinde yeni bir kullanıcı arayüzü, yeni sohbet balonları, yeni widget’lar ve daha fazlasını karşımıza çıkaracak olan işletim sistemi bir de oyun moduna sahip olacak.

Android 12
Android 12

Android 12 Oyun Modu Getirecek

Oyuncuları yakından ilgilendirecek olan bu gelişme de bir oyun modundan söz edeceğiz. Kuşkusuz akıllı telefonu olup de oyun oynamayan insan yok denecek kadar azdır. Milyonlarca doların döndüğü oyun dünyası akıllı telefonlar vasıtasıyla büyümeye devam ederken yeni işletim sisteminde de özel bir oyun modunun olacağı ortaya çıktı. Pek çok modun yanı sıra özel bir oyun modu ile oyunculara özel bir deneyim sunacak olan işletim sistemi daha yüksek fps almamızı ve daha yüksek kare hızı ile oyun oynamamıza olanak tanıyacak. Beta sürümde de görülen oyun modu şuan da kullanıma kapalı olurken tam sürüm de erişime açılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu