Akıllı TelefonAndroidGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Google Pixel 4a tanıtım tarihi nihayet belli oldu!!! Çok şükür, bin şükür!

Pandemi dolayısı ile defalarca kez ertelenen Google Pixel 4a, Jon Prosser tarafından sızdırılan bilgilere göre çok yakında geliyor.

Google Pixel 4a, uzun süren bir bekleyişin ardından nihayet geliyor. Bildiğiniz üzere ABD’li üretici bu cihazın tanıtım tarihini defalarca kez erteledi. Ancak güvenilir bir kaynak olarak bilinen Jon Prosser, telefonunun % 100 olasılıkla 3 Ağustos’ta piyasaya sürüleceğini bugün kesin olarak bildirdi. Hatırlarsınız Pixel 4a‘nın tanıtım tarihi daha önce Google Store’da da 3 Ağustos olarak sızdırılmıştı. Ancak bugünde ortaya çıkan bu sızıntı ile birlikte, lansman tarihinin 3 Ağustos olacağı artık netlik kazanmış durumda diyebiliriz.

Pixel-4a

Google Pixel 4a, aşağıdaki resimde siyah bir renk ile görünüyor. Tıpkı daha önce sızdırıldığı gibi bu cihaz,  açık yeşil bir güç düğmesine sahip olacak. Bunu yanı sıra telefonda delikli bir ön kamera yer alacak ve ahize sesi de bu ekranın üzerinde ızgara şeklinde bir tasarıma sahip olacak. Ayrıca tekli arka kurulumuna sahip olan Pixel 4a, yan tarafa  monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısı ile karşımıza çıkacak.

Google-Pixel-4A

Diğer donanım özelliklerine değinecek olursak cihaz, 2340 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip  5.81 inçlik FHD Plus AMOLED bir ekran ile karşımıza çıkacak. Önde, 8 megapiksel Sony IMX355 sensörü ile gelen Pixel 4A, arkada ise 12.2 megapiksel çözünürlüğe sahip Sony IM363 sensörü ile gelecek.

Son olarak merakla beklenen Pixel 4a, daha önceden de bilindiği üzere bütçe dostu bir fiyat ile gelecek; Bununda ortalama 300 ila 400 dolar olmasını bekliyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu