Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Dikkat Hız Sınırı İhlali! realme Watch2 Sertifika İle Radara Yakalandı!

realme Watch2 sertifika aldı ve çok yakında tanıtılacak. Çinli üretici yeni akıllı saati ile kullanıcıların beğenisini toplayacak gibi duruyor.

Bugün realme Watch2 sertifika alarak kendini gösterdi. Hayatımızı her geçen gün kolaylaştıran teknoloji akıllı cihazlarla artık hayatımızın her köşesine ulaşabiliyor. Günümüzde kolumuzdaki saatten, evimizdeki aletlere kadar her şey akıllı hale gelmekte. Akıllı cihaz kategorisinde ise şüphesiz en çok ilgi gören ürünlerin başında akıllı saatler geliyor. Akıllı saat üreticilerinden bir tanesi olan realme, çok yakın bir tarihte yeni akıllı saatini tanıtmaya hazırlanıyor.

Mukul Sharma tarafından yapılan bir habere göre realme‘nin yeni akıllı saati sertifikasını aldı. İlk olarak realme Link uygulamasında kendini gösteren cihaz, yakın tarihte özel bir lansmanla tanıtılacak. realme’nin yeni akıllı saati ise geçen yıl tanıtılan realme Watch’ın halefi olacak.

realme Watch2 sertifika

Mukul Sharma’nın yaptığı habere göre yeni akıllı saat RMW2008 model numarası ile gelecek. Önceden aynı model numarası ile ABD’nin FCC listesinde kendini gösteren cihazın bugün Singapur’da IMDA tarafından sertifikası onaylandı.

Akıllı saat kare şeklinde 1.4 inçlik 340 × 340 çözünürlüğünde LCD bir ekrana sahip olacak. 257.6 × 35.7 × 12.2 boyutlarındaki cihaz, 305 mAh bataryaya sahip olacak. Ayrıca Bluetooth 5.0 LE desteğini de bulunduracak. IP68 sertifikasına da sahip olan cihazın kan oksijenini ölçebilme (SpO2), kalp atış hızını izleyebilme (PPG) gibi yetenekleri de bulunacak. Ayrıca yeni akıllı saat ile sesli aramalar cevaplandırabilecek ve uygulama bildirimleri görüntülenebilecek. Yeni egzersiz modları da cihaza eklenecek.

Yeni akıllı saat modelinin Mayıs ayında düzenlenecek özel bir lansmanla tanıtılması bekleniyor. Ne kadar bir fiyat etiketine sahip olacağı ise şu anlık bilinmemekte.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu