Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriHonor

Honor Magic Flip Geliyor, İşte İlk Bilgiler

Yeni bir sızıntıya bakılırsa Honor katlanabilir akıllı telefon ailesini genişletiyor. Sıradaki model Honor Magic Flip olacak.


Kapaklı form faktörüne sahip katlanabilir bir Honor akıllı telefon hakkındaki söylentiler uzun süredir internette dolaşıyor. Bu gün ilk kez bu cihazla ilgili somut bir gelişme yaşandı. Honor Magic Flip ismiyle çıkış yapması beklenen bu telefonun bir görüntüsü sızdırıldı.

Honor Magic Flip Neler Sunacak?

Fotoğraf çok bilgilendirici değil ancak akıllı telefonun iki yuvarlak kamera bloğuna sahip olduğunu görebiliyoruz. Telefonun bu kamera yapısıyla Honor 90 modeline benzediğini söyleyebiliriz.

Burada merak edilen kapak ekranın nereye konumlandırıldığı. Fotoğrafta herhangi bir ekra yer almazken, Honor’un bu ekranı ya oldukça küçük tutacağı ya da maliyetleri düşük tutmak adına herhangi bir kapak ekrana yer vermeyeceği tahmin ediliyor.

Teknik özellikler söz konusu olduğunda telefonun 4500 mAh büyüklüğünde bir pile sahip olduğu bildiriliyor. Çift kamera sisteminin yer verileceği telefonun 10-17 Şubat tarihleri arasında Çin’de gerçekleşecek Bahar Festivali sonrasında tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu