Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus yeni görüntüleri ortaya çıktı

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus görüntüleri gelmeye devam ediyor. Yeni yılın bu ilk sızıntıları Galaxy S9 modellerin tasarım detayları bir kez daha gün yüzüne çıkarıyor. Galaxy S9’dan söze başlayacak olursak; telefon daha önce birçok kez dillendirildiği üzere tek bir arka kameraya sahip olacak. Kameranın hemen altında ise serinin önceki modelinde konumu nedeniyle eleştirilerin hedefinde olan parmak izi okuyucusunu görüyoruz. Parmak izi okuyucu keşke kameradan biraz daha uzakta olsaymış.

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus
Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus

Önden bakıldığında Galaxy S9 telefonların Galaxy S8’den pek de farklı olmadığını görüyoruz. Ancak ekran kasa oranında ufak da olsa bir artıştan söz ediliyor. Gelen bilgiler her iki telefonda tıpkı Galaxy A8 2018 modellerinde olduğu gibi çift ön kamera kullanılacağı yönünde.

Galaxy S9 Plus modelinde dikey şeklinde konumlandırılan çift arka kamera göreceğiz. Bunun dışında Plus modelde daha büyük ekran, daha büyük bir pil ve daha fazla bellek göreceğiz. Samsung yeni nesil tepe modellerini şubat sonunda gerçekleşecek MWC 2018 etkinliğinde duyuracak.

 

https://www.teknoburada.net/galeriler/bu-goruntuler-xiaomi-mi-7ye-mi-ait/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu