AndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Clubhouse Android Cihazlar İçin Gün Sayıyor!

Çıktığı günden beri günden güne kullanıcıların gözdesi hâline gelen Clubhouse Android cihazlar ile buluşmak için adeta gün sayıyor!

Daha önce Clubhouse hakkında pek çok şey duymuştuk. Hatta şu günlerde kullanıcılarının verilerinin çalındığı iddia ediliyor ve güvenilirliği bile sorgulanıyor! Her şeye rağmen bu uygulama popülerliğinden hiçbir şey kaybetmiyor. Yalnızca iOS kullanıcılarının ve davetiye kodu olanların girebildiği uygulama resmen herkesin erişim sağlayamadığı ve bazı kitlelere özel kulüplere döndü. O zaman Android kullanıcılarına müjde! Clubhouse Android için çalışmalarını neredeyse tamamladı ve her iki platformda da yer almak adına çok ciddi bir çalışma yürütüyor. Gelin bakalım son durum neymiş!

Clubhouse Android Kullanıcıları İle Buluşmaya Can Atıyor!

Her şey hali hazırda şirket bünyesinde bir Android geliştiricisi olarak çalışan Mopewa Ogundipe ve onun attığı bir tweet ile başladı.

Buradan da görebileceğiniz üzere Mopewa 2 adet görsel paylaşmış. İlk görselde Sent from my iPhone yani iPhone cihazım ile paylaşıldı yazısı dikkat çekerken ikinci görselde ise Sent from my Pixel yazısı gündem oldu. Zira Pixel olarak bahsedilen cihaz Google tarafının Android tabanlı bir akıllı telefonu. Bu da demek oluyor ki uygulama sonunda Android kullanıcılarının da karşısına çıkabilecek!

Bir Android cihaz kullanıcısı olarak böyle bir gelişme beni gerçekten memnun etti. Bakalım zaman bize neler gösterecek!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu