Akıllı TelefonAndroidAsusGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Oyun Canavarı ASUS ROG Phone 6 için Sular Kaynıyor!


ROG serisi telefonların yeni amiral gemisi ASUS ROG Phone 6, önemli bir gelişme ile gündeme çıktı. Telefon yakında raflarda olacak.

ASUS, ROG Phone 6 akıllı telefonunu piyasaya sürmek için büyük hazırlıklara geçti. Çok yakında raflarda yer alacak akıllı telefon, dünyanın üç farklı yerinde lansmana çıkacak. Şimdi ise akıllı telefonun birçok çeşidi olduğu ortaya çıktı. Buna ek olarak önemli bir sertifikasını da aldı. Gelin gelişmelere göz atalım.

ASUS ROG Phone 6, 3C Sertifikasını Kaptı!

Bir akıllı telefon için önemli olan 3C sertifikası, ROG Phone 6 modelimize de nihayet verildi. Akıllı telefon serisinin üç adet model içereceği söyleniyor. Bunlar sırasıyla ROG Phone 6, ROG Phone 6 Pro ve ROG Phone 6 Ultimate olacak. İlk iki model 3C sertifikasıyla doğrulanarak resmiyete kavuştu. AI2201_A ve AI2201_B model numarasına sahip olan normal ve Pro sürüm, birkaç özelliğini de aktarmış oldu.

Asus ROG Phone 6

Bilgilere göre bu iki akıllı telefon 65W hızlı şarj destekli bir pil ile gelecek. Geçen seneki ROG Phone 5 sürümü de 65W destekliyordu. Şirketin daha yüksek hızlı şarj desteğini Ultimate modeli için sakladığını düşünüyoruz. 3C sertifikası ile bu bilgiler doğrulanmış oldu.

ROG Phone 6 serisinin 5 Temmuz tarihinde Tayvan, Çin ve ABD’de tanıtılacağı biliniyor. Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setini taşıyacak olan ilk akıllı telefonları kapsayacak olan bu seri, bekleyenler arasında büyük heyecana neden oluyor. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu