Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus Nord N20 5G Süper Fiyatıyla Tanıtıldı


Son zamanların dikkat çeken akıllı telefonu OnePlus Nord N20 5G etkileyici fiyatı ile tanıtıldı. İşte telefonun tüm detayları.

Nord N10 serisinin devamı olan OnePlus Nord N20 5G, uygun fiyatı ve etkileyici özellikleri ile gündemde yerini aldı. Oldukça dikkat çeken akıllı telefonun tüm detaylarına gelin göz atalım.

OnePlus Nord N20 5G Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Ön kısımdan başlarsak karşımıza 6.43 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlükte AMOLED panel çıkıyor. Panelin sol köşesinde delikli bir selfie kamerası yer alıyor. Akıllı telefon güvenlik için ekran içi parmak izi sensörü taşıyor.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 695 yonga setinden alan akıllı telefon, 6GB RAM ve 128GB dahili depolama ile destekleniyor. Daha fazla depolaması için microSD kart yuvası da yer alıyor. Böylece kullanıcılar günümüzün gereken performansını sunmada başarılı oluyor.

OnePlus Nord N20 5G

Optik kısımda ise 64 Megapiksel birincil, 2 Megapiksel monokrom ve 2 Megapiksel makro kamera yer alıyor. Ön kısımda ise 16 Megapiksel selfie lensi mevcut. Böylece fotoğrafçılık ve video çekimleri için gereken optik kurulum hazırda bulunuyor.

Pil detaylarında karşımıza 33W hızlı şarj destekli 4.500 mAh kapasiteli pil çıkıyor. Telefon özellikleri açısından güzel bir konsepte sahip olsa da daha eski olan Android 11 tabanlı OxygenOS 11 ile geliyor. Akıllı telefon tüm bu özelliklerle uygun olan 282$ değerinde bir fiyat etiketi taşıyor. Nord N20 5G, 28 Nisan tarihinde Kuzey Amerika’da satışa açılacak. Umarız ki telefon ülkemize de giriş yapar. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu