Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiKirinMobirollerTeknoloji

Huawei son kesti Kirin 720 yonga setini tanıtmaya hazırlanıyor!

Huawei‘nin başına gelenlerden sonra mobil sektör şu anda gözlerini G20 zirvesine çevirmiş durumda. Sever ya da sevmezsiniz ama Donald Trump her geçen gün Amerika’da güçleniyor; zira Amerikan ekonomisi son dönemdeki en güçlü günlerini yaşıyor ve yapılan araştırmalarda da Trump yenide başkan seçilecek gibi görünüyor. G20 zirvesinde neler olur ve Çin ile Amerika arasında kapalı kapılar ardında bir anlaşmaya imza atılır mı ve en önemlisi bu Huawei yarara mı bilemiyoruz ama Huawei ARM anlaşmasının sona ermesi sonrasında son işlemcisini bugün tanıtacak gibi görünüyor. İlerleyen saatlerde yeni işlemcinin detaylarını sizlerle paylaşacağız ama Huawei‘nin neredeyse tüm orta ve alt segment telefonlarında kullandığı Kirin 710 yonga setinin yeni versiyonu Kirin 720 yonga seti tanıtılacak gibi görünüyor.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBurada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Kirin 720 özellikleri ne olacak?

Henüz bu konuda net bir açıklama yok ama yeni işlemcinin 10 nanometre üretim sürecine sahip olması bekleniyor. Bazı kaynaklar 7 nanometre gibi bir detay paylaşsa da biz orta segment işlemcilerde bu üretim sürecine inileceğini kısa vadede düşünmüyoruz; zira daha 10 nanometrenin ekmeği tam yenmedi.

Gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağız ama ortaya çıkan bilgilere göre Kirin 720 yonga seti Huawei‘nin tanıttığı son ARM Mimarisine sahip işlemci olacak…

Huawei işletim sisteminin adı belli oldu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu