Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerVivo

Vivo X Fold S, Daha Gelişmiş Özelliklerle Çıkış Yapmak Üzere

Vivo’nun ikinci nesil katlanabilir telefonu çıkış yapmak üzere. Vivo X Fold S adlı model önemli yükseltmeleri beraberinde getirecek.

Vivo’nun ilk katlanabilir akıllı telefonu Vivo X Fold’u piyasaya sürmesinden bu yana sadece birkaç ay geçti. Son dönemde artan sızıntılara bakılırsa şimdi bu defa katlanabilir telefonun devam modeli üzerinde çalışıyor. Vivo X Fold S ismiyle çıkış yapak telefonda hangi yükseltmelerin yer alacağı önemli bir kaynak tarafından ortaya çıkarıldı. Tasarımın büyük oranda aynı bırakılacağı telefonda kayda değer donanım yükseltmeleri gerçekleşecek.

Vivo X Fold S Neler Sunacak?

Vivo X Fold mevcut katlanabilir telefonlar arasında zaten en iyi görünüme sahip olanlardan biri. Teknik özellikler noktasında yapılacak bazı önemli yükseltmeler telefonu rakipleri karşısında çok daha iyi bir noktaya getirecektir. Şimdi Digital Chat Station adlı kaynaktan gelen son gelişmeleri aktaralım.

vivo X Fold

Öncelikle telefona Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisi güç verecek. TMSC tarafından 4nm’de üretilen işlemci Snapdragon 8 Gen 1 ile kıyaslandığında yüzde 30 oranında daha verimli çalışıyor. Diğer iki yükseltme pil ve şarj tarafında olacak. Vivo X Fold’da 66 watt hızlı şarj desteğine sahip 4.600 mAh pile yer verildi. Söz konusu X Fold S olduğunda pil kapasitesi 4.700 mAh, hızlı şarj desteği ise 80 watt olacak.

Vivo X Fold bir katlanabilir telefon için fazlasıyla iddialı olan bir ekran ve kamera birimine sahip. Dolaysıyla “S” takılı modelde bu noktada herhangi bir yükseltme beklenmiyor. Merak edilen Vivo X Fold S’in küresel çapta satışa sunulup sunulmayacağı. Telefona dair yeni gelişmeler yaşandıkça aktarmayı sürdüreceğiz.

Vivo X80 Pro+ Tam Bir Amiral Gemisi Telefon Olacak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu