Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelMobiroller

Android One Xiaomi telefonlar için sürpriz gelişme

Android One Xiaomi telefonlar için Android 9 Pie güncellemesi geçtiğimiz gün başladı. Tabii güncelleme ilk etapta Mi A2 ve Mi A2 Lite kullanıcılarıyla buluşuyor. Mi A1 içinse kapalı beta süreci devam ediyor ve yeni yılla birlikte güncellemenin kararlı sürümünün çıkacağını tahmin ediyoruz.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Android One Xiaomi telefonlar

Güncelleme çalışmaları sürerken Xiaomi cephesinden Android One tabanlı telefonlar için sürpriz bir açıklama geldi. Mi Topluluk yöneticisi tarafından yapılan açıklamayı alt bölümde bulabilirsiniz. Xiaomi görünüşe bakılırsa Android One telefonların Android 9 Pie’ya yükseltildikten sonra bir daha Android 8.1 Oreo’ya dönmelerinin önünü kapatıyor. Bu gelişmeye bu yıl Google I / O’da açıklanan geri alma koruması özelliğinin neden olduğunu söyleyebiliriz.

Android One Xiaomi telefonlara ilişkin yapılan açıklama:

Merhaba Mi A1 ve Mi A2 kullanıcıları

Android P sürümüne güncellendikten sonra cihazınızın Android O sürümüne veya önceki sürümlerine geri dönmeye çalışmadığını unutmayın.

Android P, sisteme geri dönüşü olmayan birçok güncelleme getirdiğinden, önceki sürümlere geri dönme, aygıtınızın normal işleyişini olumsuz yönde etkileyebilecek hatalara ve kusurlara neden olabilir.

Lütfen bunu not edin, anlayışınızı takdir ediyoruz!

 

Gençleri hedefleyen Xiaomi Mi Play tüm detaylarıyla karşınızda

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu