Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Mağazaları Kapandı! Tepkiler Büyüyor!

Apple, Rusya’da yaptırımlarına tam gaz devam ediyor. Apple Store’un kapatılmasından sonra şimdi de yetkili satıcılar da mağazaları kapattı.

Rusya ile Ukranya arasındaki savaşın gerginlikleri büyüyor. Teknoloji devleri yaptırımlarına Rusya üzerinde tam gaz devam ediyor. Apple’ın online mağaza üzerinden iPhone dahil tüm ürünlerinin satışını iptal etmesinden sonra bir hamle de yetkili satıcılardan geldi.

RIA Novosti ve Baza’ya göre, Apple markalı ekipman satan ve Apple Premium Bayi statüsüne sahip re:Store perakende mağazaları bugün açılmadı.

vc.ru tarafından mağazaların gerçekten çalışıp çalışmadığı sorulduğunda, re:Store’un basın servisine böyle bir bilgiye sahip olmadıkları söylendi. Mağazanın web sitesinde kapatma hakkında herhangi bir bilgi yoktur. Aynı zamanda, mağazaların “teknik nedenlerle” çalışmadığı bildiriliyor.

Apple Rusya

Re:Store yardım hattını arayanlar, operatörün yanıtı için çok uzun bir süre beklemeniz gerektiğini belirtiyor. Bu da sonunda Rusya genelinde mağazaların kapalı olduğunu onaylıyor.

Daha önce, re:Store mağazası, Rusya’daki iPhone 13 hattının tüm modelleri için fiyatları önemli ölçüde yükseltti, daha sonra iPhone, MacBook ve diğer ekipmanların Rusya’da satışını durdurdu. Şirket daha sonra Pay ve diğer hizmetlerin sınırlı olduğunu doğruladı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu