AppleGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Apple MacBook Pro 2021 İşte Özellikler!

2021’e teknolojik ürünleri ile damga vurması beklenen Apple, Apple MacBook Pro 2021 özelliklerinden bir kaç tanesini duyurdu.

Her yıl hem telefonları hem de diğer teknolojik ürünler ile haberlerimize konu olan ve olmaya devam eden Apple, 2020’nin dördüncü çeyreğinde akıllı telefon pazarının lideri konumuna erişti. Samsung’dan liderliği devralan şirket 2021’e geldiğimiz de ise iPhone 12 serisi ile adından söz ettirdi. iPhone 12 Mini’nin başarısızlığı nedeniyle üretimi durdurma kararı alan şirket, şu sıralar hem iPhone 13 serisi hem de diğer ürünlerine odaklanmış durumda yer alıyor. Katlanabilir bir iPhone modelini önümüzdeki yıllarda piyasaya sürmesi beklenen şirket aldığı patentler ile de defalarca kez haberlerimize konu oldu. Apple MacBook Pro 2021 geliyor.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda MacBook rakibi RedmiBook Pro’dan söz etmiştik. Laptop tasarımı ile aynen Apple’ı taklit etmişti diyebiliriz. Bugün de Apple MacBook Pro 2021’e dair bazı bilgiler ortaya çıktı. Ortaya çıkan detaylar beklenen özellikler olurken, bizim aklımız da duyurulmayan özellikler de kaldı.

"<yoastmark

Apple MacBook Pro 2021 Özellikleri

2021 yılı için aralıksız çalışmaya devam eden şirket bugün de yeni laptop modeli ile gündeme geldi. Edindiğimiz bilgilere göre yeni laptop kullanıcılarına HDMI bağlantısı ve SD kart okuyucu özelliğini de sunacak. Kullanıcılar HDMI bağlantısı ile günümüzdeki üst düzey monitörlere görüntü aktarabilecekler. Pratiklik açısından da işimize oldukça yarayacak olan SD kart okuyucusu dosya transferlerinde hayati önem taşıyacak. 2021’in ikinci yarısında karşımıza çıkması beklenen cihaz, USB Type-C bağlantısı ile şarj olabilecek. 14 – 16 inç aralığında olması tahmin edilen cihazın ARM tabanlı M1 yonga setine de bünyesinde yer vereceği biliniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu