Akıllı TelefonAndroidBluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknolojiVideo İncelemeler

OPPO Enco W51 inceleme – Sanki Uzaya Çıkmış Gibi

Aktif Gürültü Engelleme sayesinde sizi kalabalıkta bile uzaya çıkmış gibi hissettirecek OPPO Enco W51 inceleme ile sizlerleyiz.

Akıllı telefon pazarında rüzgar gibi esen OPPO, giyilebilir ürünleri ile de kullanıcıların kalbini çalmaya başladı. Son dönemde giyilebilir ürünleri ile kendi ekosistemini ciddi anlamda kurgulamaya başladı. Geçtiğimiz hafta incelediğimiz OPPO Watch bu noktada kullanıcılarına en iyi tasarımı sunmayı başarıyor. Peki OPPO‘nun yeni nesil kablosuz kulaklığı Enco W51 bize ne sunuyor. Geçtiğimiz ay Enco W31 incelemesi yapmıştık. Bugün de sırada OPPO Enco W51 inceleme videosu var.

Yaptığımız incelemede kulaklığın öne çıkan detaylarını sizlerle paylaştık. Eksi taraflarını da artı taraflarını da tarafsız bir şekilde sizlere aktardık. Müzik dinlemeyi seviyorsanız, oyun oynarken iyi bir ses duymak istiyorsanız bu ürün tam size göre bir ürün. OPPO Enco W51‘in en beğendiğimiz özelliği ise Aktif Gürültü Engelleme Sistemi oldu. Bu öylesine başarılı çalışıyor ki; kalabalık bir yerdeyken bile kendinizi uzayda hissedebilirsiniz.

Üründe 7mm sürücüler var ve bu fiyat segmentine göre de harika bir iş yapıyor. Eleştirdiğimiz konulardan birisi ise kendi arayüzü olmaması. Kulaklığın ayarlarını bluetooth’a girerek kendimiz gerçekleştiriyoruz. Zaten video içinde bunun ekran görüntüsünü de sizler ile paylaştık. OPPO Enco W51‘in iPhone‘lar ile de sorunsuz bir şekilde çalıştığını belirtelim.

Bu sıralar kendinize kablosuz kulaklık bakıyorsanız OPPO Enco W51‘i mutlaka değerlendirmeye alın. Gelin videoyu birlikte izleyelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu