Akıllı TelefonAppleGeneliPhoneMobiroller

iPhone 14 Pro Güvenilir Kaynak Tarafından Ortaya Çıkarıldı


iPhone 13 Pro piyasaya yeni çıkmışken internette iPhone 14 Pro görüntüleri ortaya çıktı. İşte merakla beklenen telefonun görüntüleri.

Apple iPhone 13 Pro cihazını geçtiğimiz zamanlarda ortaya çıkardı ve oldukça dikkat çekiyor. Ancak kullanıcılar daha da ileriye odaklanıyor. iPhone 13 Pro’nun yerine gelecek iPhone 14 Pro şimdiden merakla bekleniyor ve hakkında dedikodular artmaya başladı. Ben Geskin adlı güvenilir ve çıkardığı konseptlerin gerçek ile çoğunlukla örtüştüğü kişi, iPhone 14 Pro’nun bir konseptini paylaştı.

 

Konseptte gördüğümüz üzere ve yaygın söylentilere göre iPhone 14 serisinde ekran çentiğine elveda edeceğiz. Cihazda daha ince çerçeve ve ilk defa iPhone serisinde böyle bir kamera sistemi görüyoruz. Arka kısımda ise üç kamera sisteminin de devam ettiğini görüyoruz. Büyük ihtimalle yeni kamera lensleri ve yeni yazılımsal özellikler ile kamera sistemi daha da geliştirilecektir.

iPhone 14 Pro Serisinden Beklentilerimiz

Android cephesi kullanıcılara son teknolojiyi sunuyor ve iPhone kullanıcıları bu özelliklerin kendi cihazlarında da olmasını istiyor. Apple’ın daha çok müşteri kazanması için kullanıcıların genel beklentilerini karşılamalıdır. iPhone 14 Pro’daki beklentilerimiz ağırlıklı olarak artık çentiğin kaldırılması ve USB-C ve yüksek hızlı şarj desteğidir.

Ayrıca ekran altı Touch ID özelliğinin de geri gelmesini istiyoruz. Yeni geliştirilecek olan iPhone serisinde daha az ısınma ve düşük parlaklık olması da görüşlerimizde.

Kamera sistemine daha çok yazılımsal özellikler bekliyoruz ve özellikle 4K Sinema Modu’nun ve Gece Modu’nun gelmesi de diliyoruz.

iPhone 14 ve Pro serisi beklentilerimiz çok üstünde özellikler ile gelebilir ancak cihazın gelmesine daha çok var. Apple’ın yeni cihazlarına ait özellikleri zamanla öğreneceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu