Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme 9 4G Ucuz 108 Megapikselli Telefon Olacak


Realme’nin uygun fiyatlı 108 Megapiksel kameralı telefonu Realme 9 4G hakkında bilgiler ortaya çıktı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

Çinli teknoloji devi Realme birkaç Realme 9 serisine ait 5G destekli modellerini piyasaya sürmüştü. Şimdi ise firmanın 108 Megapiksel kameraya sahip olan uygun fiyatlı telefonu Realme 9 4G ile karşımıza çıkacağı söyleniyor. Peki, bu model özellikleri ile Android tutkunlarına neler sunacak? Gelin hızlıca telefonun özelliklerine bir göz atalım.

Uygun fiyatlı bu telefon şirketin resmi web sitesinde bulundu. Bu nedenle yeni öğelerin piyasaya sürülmesi çok uzak görünmüyor. Raporlara göre telefon; en az 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahip olacak. Ayrıca telefonun 8 GB RAM’e sahip bir versiyonu da olacak.

Pil kapasitesi 33 watt şarj destekli 5000 mAh olacak. İlginç bir şekilde ana kameranın 108 megapiksel olacağı söyleniyor. Bu modelin Megapiksel açısından sadece Realme 9 telefonlar arasında değil, genel olarak markanın tüm modelleri arasında en büyük kamera olacağı iddia ediliyor.

Realme 9 4G

Telefonun temeli olarak hangi platformun hizmet edeceği belli değil. Bu segmentte Snapdragon 680, MediaTek Helio G96 veya diğer bazı popüler yonga setleri var. Bu yüzden firmanın hangi yonga setini tercih edeceği bilinmiyor. Fiyatı uygun tutmak adına firmanın MediaTek yonga setini kullanması bekleniyor.

Türkiye pazarına da geleceğini düşündüğümüz bu telefonun fiyatı hakkında şimdilik bilgi bulunmuyor. Ancak 4G desteği ile geleceği için bu modelin gerçekten de uygun fiyatlı olacağını söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu