Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriMicrosoftMobirollerTeknoloji

Microsoft Surface Duo 1400 dolarlık amiral gemisi batıyor!

Microsoft Surface Duo büyük umutlarla piyasaya sürüldü fakat çıktığı ilk günden beri kullanıcılar büyük hatalarla karşılaştı.

Microsoft 1400 dolar satış fiyatı ile piyasaya sürdüğü amiral gemisi telefonu Microsoft Surface Duo hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Piyasaya ilk sürüldüğünde şarj konektörünün etrafındaki çerçevenin sıklıkla çatladığı anlaşıldı. Bu sorunun dışında veri iletimi sırasında zayıf bir sinyal ve yüksek gecikme meydana geldiği kullanıcılar tarafından bildirildi. Şirketin büyük umutlarla piyasaya sürdüğü telefonun sorunları bunlarla sınırlı kalmadı. Kullanıcılar tarafından en son bildirilen sorun ise oldukça can sıkıcı gözüküyor.

Microsoft Surface Duo bataryasında şişme sorunu meydan geldi!

Cihaz amiral gemisi olarak piyasa sürüldü ve çift ekranlı olarak oldukça dikkat çeken bir tasarıma sahip. Bu özellikleri ile 1400 dolar satış fiyatı olan telefon bir çok kullanıcı için hayal kırıklığı yarattı. Satış fiyatının yüksek olmasının yanında piyasaya sürüldüğü ilk günden beri ciddi sorunlar ile karşılaşması sorunlu bir cihaz olduğunu gösteriyor. Bir kullanıcı tarafından gelen şikayet ise oldukça ciddi bir problem. Cihazın yaklaşık 10 şarjdan sonra bataryasının şiştiğini belirtiyor. Aynı zamanda, şarj konektörü alanındaki ekranlar arasındaki boşluk önemli ölçüde arttığı gözüküyor. Şirket tarafından henüz bir açıklama yapılmasa da oldukça ciddi bir sorun ile karşı karşıya olduğu gözüküyor.

Microsoft Surface Duo

Geçtiğimiz yıllarda aynı sorun ile karşılaşan Samsung’un Galaxy Note7‘de yaptığı gibi Microsoft‘un cihazları piyasadan geri çekmesi gerekebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu