Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S22 Ultra Ekran Hatalarına Bir Yenisi Daha Eklendi

Galaxy S22 Ultra yeni bir ekran hatası ile yeniden gündemde. Bu defaki sorunda kilit ekranda saat üzerinde bir şerit oluşuyor.

Galaxy S22 Ultra şu sıralar ekran sorunuyla gündemde. Telefonun özellikle Exynos versiyonunda oluşan ikinci bir hata sosyal medya platformlarında gündem olmuş durumda. Yeni sorun kilit ekranda iken oluşuyor. Kullanıcıların aktardıklarına göre kilit ekrandayken telefonu parmak izi tarayıcısıyla açmak istediğinizde saat üzerinde bir şerit oluşuyor. Bu ekran şeridi kısa süre önce beliren sorunun tam da yaşandığı yerde görülüyor.

Alt bölümde sorunu yaşayan pek çok kullanıcının attıkları videoları görebilirsiniz. Bazı kullanıcılara göre sorun kilit ekranda canlı duvar kağıdı kullanılmasından kaynaklanıyor olabilir. Üstelik pek çok kullanıcı bu hatayı Samsung’a rapor etmiş durumda. Samsung’un kısa süre içerisinde bu soruna ilişkin bir güncelleme yayınlanması bekleniyor. Galaxy S22 Ultra’nın Snapdragon 8 Gen 1 versiyonunda ise henüz böyle bir ekran hatası bildirilmiş değil.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu