Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobiroller

Honor Play 20 Pro Geliyor, Bedavadan Biraz Pahalı

Üst segmentin ardından Honor cephesinden bu defa uygun fiyatlı telefonlar geliyor. Honor Play 20 Pro tam da bu modellerden biri olacak.

Honor yakın zamanda Honor Play 20 modelini duyurdu. Giriş seviyesi akıllı telefonun şimdi donanım tarafında biraz daha yükseltilmiş versiyonu geliyor. Honor Play 20 Pro henüz tanıtılmadan e-ticaret sitelerinde listelenmeye başladı. İki bellek seçeneğiyle çıkış yapacak akıllı telefonun fiyatı rekabetçi görünüyor.

Gri, siyah ve beyaz olmak üzere üç renk seçeneğine sahip olacak telefon, beşinci nesil ağları desteklemeyecek. Tam da bu yüzden fiyatı oldukça rekabetçi görünüyor. Honor Play 20 Pro’nun 6GB RAM + 128GB ve 8GB RAM + 128GB versiyonları 155 ila 186 $ şeklinde fiyatlandırılacak.

Honor Play 20 Pro’nun diğer özellikleri şu an için bilinmiyor, fakat fiyatı şimdiden belli olan telefonun çıkış tarihinin çok yakında olduğunu söyleyebiliriz. Öte yandan telefon, belli noktalarda Honor Play 20’den farksız olacaktır. Bu noktada Honor Play 20’nin öne çıkan özelliklerini hatırlayalım.

Akıllı telefonda 6.5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü IPS LCD ekran yer alıyor. Su damlası çentik forumunda çıkış yapan telefona Unisoc Tiger T610 adlı sekiz çekirdekli işlemci güç veriyor.

Android 10 tabanlı Magic UI 4.0 kullanıcı arayüzü ile çıkış yapan telefonda 13 megapiksel çift arka kamera, 5 megapiksel ön kamera ve 5.000 mAh büyüklüğünde pil öne çıkan diğer özellikler.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu