Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSonyTeknoloji

Sony Yeni Xperia Modeli İçin Fragmanı Yayınladı! Anam O Ney


Kamera sensörü ile Samsung’u geride bırakan Sony Xperia telefon modeli için yepyeni bir fragman yayınladı. Titrettin bizi titrettin.

2021’in ilk çeyreğini bıraktığımız şu günler de yepyeni telefonlar tanıtılmaya devam edilirken dünyaca ünlü şirketler mevcut telefon modelleri için yeni güncellemeler de yayınlıyor. Gelen güncellemeler telefonlara yepyeni özellikler kazandırırken diğer bir yandan da çeşitli hataları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Şirket akıllı telefon modelleri için pek güncelleme yayınlamazken yeni bir Xperia serisini karşımıza çıkarmaya hazırlanıyor. Daha önce yaptığımız haberler de belirttiğimiz gibi 14 Nisan’da yeni bir Sony Xperia serisi karşımıza çıkacak.

Yepyeni amiral gemileri piyasaya çıktıkça akıllı telefonların da hayatımızdaki yeri artmaya devam ediyor. Yıllar önce Xperia serisi ile hafızalara kazınan ve milyonlara ulaşan şirket seriyi adeta yeniden küllerinden doğuracak gibi görünüyor. 14 Nisan’da yeni modeli karşımıza çıkaracak olan şirket rakiplerine de göz dağı verecek. Heyecan verici bir fragman ile kameralara görünen telefon, devasa bir etkinlik ile rakiplerini titretecek.

"<yoastmark

Sony Xperia Küllerinden Doğacak

14 Nisan’da tanıtılacak olan telefon modeli sade ve şık tasarımı ile kullanıcıların takdirine sunulacak. Performansı açısından piyasadaki rakipleri ile eş değer olacağı bilinen telefon modeli satışları ile rakiplerine korku salmaya çalışacak. İki yeni fragman da kullanıcılara kısacıkta olsa gösterilen model 14 Nisan’da detaylı olarak tanıtılacak. PlayStation serisi ile uzun yıllardır oyuncuların yüzünü güldüren şirket yeni telefon modeli ile daha uzun ömürlü bir deneyim sunmaya çalışacak.

https://youtu.be/aw3FnkIFia8

https://youtu.be/0tNOgdYQnUc

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu