GenelGüncel Teknoloji HaberleriMediaMarktMobiroller

MediaMarkt yeni yıl hediye seçimi! Bölüm 1: Kadınlara ne alınır?

Dün sizler için MediaMarkt mağazasına gittik ve yeni yıl hediyenizi seçtik. Peki kadınlar için en iyi hediye hangisi olur? Gelin birlikte seçelim…

Dün sizlere yeni yıl hediyesi almak için MediaMarkt Çanakkale mağazasına gittik. Mağazada hediye alırken iki farklı video çektik. Bu videolardan ilkini erkelere yardımcı olması açısından çektik. Kadınlara hediye almak çok zor. Öyle her hediyeyi alamazsınız. Bu konuda bizde hem kendimize hem de size yardımcı olmak istedik. Sizlere MediaMarkt yeni yıl hediye seçimi yaparken çektiğimiz bu eğlenceli ve özellikle birçok genç için “öğretici” videoyu beğeneceğinize inanıyoruz.

Bu listeyi yaparken sevgili kız kardeşim Sevil‘den da bilgiler aldım. Özellikle hiç kullanmadığımız şaç kurutma makinesi ve şaç şekillendiriciler ile ilgili çok önemli tüyolara da sahip olduk. Hangi kadın ile konuştuysak bize yeni yıl tarafındaki en iyi seçimin ise iPhone 11 olduğunu Max serilerinin gece çantalarına sığmakta zorlandığını dile getirdiler. Yani uzun lafın kısası şu; 2020 yılını iyi geçirmek istiyorsanız; eşinize ya da sevgilinize iPhone 11 alabilirsiniz.

Anneniz ve kız kardeşiniz için de güzel hediyeler seçtik. Kendi bütçenize ve kendi kararlarınıza göre en iyisini tercih edeceğinizi düşünüyoruz. Bu arada MediaMarkt mağazasından sizler için de 3 farklı hediye aldık. Bununla ilgili de çekilişi sizlerle paylaşacağız. Yapmanız gereken şey yine çok basit.

  1. @volkanmanavoffical ve @teknoburada sayfalarını takip etmek.
  2. @teknoburada Instagram sayfasındaki son paylaşılan “Çekiliş Var” görselini beğenip iki arkadaşınızı etiketlemek

Çekiliş 1 Ocak günü akşam saat 21:00’da TeknoBurada Instagram sayfasından canlı yayın ile gerçekleşecek. Yukarıdaki iki kuralı yerine getiren arkadaşımız bu ödüllere sahip olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu