Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

Oppo R17 10GB RAM ile rekor kıracak!

Mart ayında süper orta segment telefonlar Oppo R15 ve R15 Pro’nun duyurusunu gerçekleştiren Oppo telefonların devam modelleri için son aşamaya gelmiş görünüyor. Çinli kaynaklar şirketin kendi içerisinde düzenlediği bir etkinliğe ait fotoğrafları Weibo aracılığıyla paylaştı. Bu görüntülerde Oppo R17 akıllı telefon için hazırlıkların başladığı görülüyor.

Oppo R17 RAM rekoru kıracak

Yılın ikinci yarısında R17 ve R17 Pro’nun tanıtımı zaten beklenen bir gelişme, ancak heyecan uyandıran detay telefonlarda 10GB RAM’in yer alacak olması. Lansmana ait fotoğrafları sızdıran kaynaklara göre Oppo bir sonraki süper orta segment telefonlarda 10 GB RAM kullanan ilk mobil üretici olacak.

Oppo R17
Oppo R17

Bir sonraki Oppo telefonlarla birlikte mobil dünyasında özellikle Çinli üreticiler arasında RAM savaşları tekrar hortlayabilir. Bu yıl itibariyle birçok Çinli şirket tepe modellerinde zaten 8GB RAM seçeneğini sundu.

Bir sonraki Oppo R serisi modellere dönecek olursak; telefonların bulundukları segment itibariyle Snapdragon 710 işlemcisinden güç almaları bekleniyor. Çentikli ekran yapısını sürdürecek telefonlarda AMOLED ekran ve çift arka kamera dikkat çeken diğer noktalar olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu