Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiXiaomi

64 megapiksel kameralı Redmi telefon rekor kıracak!

Yakın zamanda tanıtılan 64 megapiksel çözünürlüklü Samsung kamera görünüşe bakılırsa bir Redmi akıllı telefonda kullanılacak. 64 megapiksel kameralı Redmi telefon böylece rekor kıracak.

64 megapiksel çözünürlüklü ISOCELL Bright GW1 kamera sensörünün Galaxy A serisi bir telefonda da kullanılacağı gelen bilgiler arasında. XDA Geliştirici ekibine göre ise Redmi cephesinde bu kamerayı taşıyan telefon için geliştirme süreci başlamış durumda.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

64 megapiksel kameralı Redmi telefon onaylandı

Sürüm numarası 9.6.17 olan en son ki MIUI yazılımında  “64MP” ve “Ultra-Pixel” içeren dizeler bulundu. Ayrıca “64MP DUAL CAMERA” metnini de bir satırda görüyoruz. Ek olarak Redmi telefonunun çift arka kamera sahip olacağı da yazılım kodlarında onaylanıyor.

ISOCELL Bright GW1 kamera sensörü ile düşük ışık koşullarında parlak 16 megapiksel görüntüler, iyi aydınlatılmış koşullarda ve pro modda ayrıntılı 64 megapiksel görüntüler elde edilebiliyor. Kamera bu görüntüleri elde ederken pikselleri birleştiren Tetracell teknolojisini kullanıyor.

Samsung’a göre kamera sensöründe “daha ​​zengin tonlar” sağlayan 100 desibele kadar gerçek zamanlı yüksek dinamik aralık (HDR) desteği de mevcut. Geleneksel bir görüntü sensörünün dinamik aralığı yaklaşık 60dB iken, insan gözününki tipik olarak yaklaşık 120dB’dir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu