Konsol OyunlarıOyun HaberleriTeknoloji

The Last of Us Part 2 Remastered PS5 İçin Resmi Olarak Onaylandı!

Oyun severler için ayrı bir yere sahip The Last of Us Part 2 için Remastered sürümü yapımcı firma tarafından onaylandı. Çok yakında geliyor.


Geçtiğimiz günlerde sızıntısı ortaya çıkan son zamanların efsanevi oyunu The Last of Us Part 2 Remastered, yapımcı firma Naughty Dog tarafından resmi olarak onaylandı. PlayStation stüdyolarının başarılı oyunlarından olan The Last of Us Part 2, 19 Ocak tarihinde çıkış yapacak.

The Last of Us Part 2 Remastered, Yepyeni Özelliklerle Geliyor

Yeni oyun hem grafik olarak geliştirildi hem de mekanikleri daha derinlemesine düzenlendi. Bunların başında oyuncuların rastgele karşılaşmalarda yeteneklerini kanıtlamalarına ve rogue benzeri bir hayatta kalma modu olan No Return adlı yepyeni bir mod yer alıyor.

Oyuncular her koşuda kendi rotalarını çizecek ve sizi çeşitli düşmanlarla karşı karşıya getirerek gizlilik ve dövüş karşılaşmaları arasında seçim yaptıracak.

Kayıp Seviyeler setiyle birlikte oyunculara daha önce oyundan kesilen bazı oynanabilir sahneleri kontrol etme konusunda eşsiz bir şans verilecek.  Bunlar tamamen bitmiş seviyeler değil, yalnızca Part 2 dünyasına dair bazı yeni bakış açıları görmenize izin vermekle kalmayıp, aynı zamanda onlara daha zengin bir bağlam sağlamak için gömülü geliştirici yorumlarını da içeren erken geliştirme dilimleri olacak.

Görüntü kalitesi olarak 4K çözünürlüğü destekleyecek ve bunun yanında 1440P performans modunu da destekleyecek. Bunların yanında dokuların, animasyonların ve gölgelerin kalitesinin arttığı da belirtiliyor. Yapım DualSense kontrolcüsünün tüm özelliklerini de destekleyecek.

PS4 oyun konsolunda The Last of Us Part 2’ye sahip olan kullanıcıların 10 dolar karşılığında yeni gelecek oyuna yükseltme yapabilecekler. Kayıt dosyaları aynı zamanda Bölüm II Remastered‘a da aktarılabilecek. Fakat PS5 konsolunuz için yalnızda diskli versiyona bu yükseltme yapılacak.

Oyunun ön siparişleri 5 Aralık’ta yayınlanacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu