Güncel Teknoloji HaberleriHarmonyOSHuawei

HarmonyOS 4.0 Geliyor, İşte Yenilikler

HarmonyOS 4.0, markanın 4 Ağustos’ta başlayacak Huawei Geliştiriciler Konferansında tanıtılacak. Yapay zeka ön planda olacak.

Huawei’in daha çok yazılım tarafındaki gelişmeleri aktaracağı Geliştiriciler Konferansı bu yıl 4 Ağustos’ta başlayacak. Etkinlik ilgi en fazla HarmonyOS 4.0 sürümünde olacak. Pek çok Huawei kullanıcının sabırsızlıkla beklediği yeni sürüm tüm mobil cihazlara büyük yenilikler sunacak.  

Huawei, HarmonyOS 3.1 ile arayüzü daha kullanışlı ve akıcı hale getirdi. Örneğin, animasyonlar artık eskisinden daha akıcı. Kullanıcı arayüzü ile etkileşime geçtiğinizde bu değişiklikleri fark edeceksiniz. Hepsi bu kadar değil, Huawei akıllı telefon kullanıcıları için kişiselleştirme özelliklerini de geliştiriyor. Ayrıca kamera uygulaması, kamera yakınlaştırma halkası ve deklanşör düğmesinin hemen altındaki hızlı menüde kapsamlı değişikliklere gidildi.

HarmonyOS 4.0 Neler Sunacak?

Huawei’in bir sonraki HarmonyOS sürümünde yapay zeka tarafına daha fazla odaklanacağı gelen bilgiler arasında. Yeni işlevlerle birlikte daha iyi bir kullanıcı deneyiminin sunulması hedefleniyor. HarmonyOS 4.0’ın ayrıca akıllı telefonlar için yeni bir görünüm sunacağı iddia ediliyor. Akıllı telefonların yanı sıra yeni HarmonyOS sürümü tabletler, akıllı saatler, akıllı TV’ler ve farklı platformlar arasında cihazlar arası bağlantıyı daha da geliştirecek. Öte yandan üçüncü taraf IoT cihazları daha iyi akıcılık kazanacak. Huawei’in akıllı arabalar için de büyük bir yükseltme planladığı gelen bilgiler arasında.

HarmonyOS 4.0’ın EMUI 14 için de bir temel oluşturacağını söyleyebiliriz. Yukarıda saydığımız tüm gelişmeler ve daha fazlası küresel çaptaki modellere EMUI 14 sürümü altında sunulacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu