Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor X20 Kanlı Canlı Görüntülendi!


Huawei’den ayrılan Çinli şirket yeni telefonu ile gündeme geldi. Honor X20 kanlı canlı kameralara poz verdi. Şık ve hoş göründü.

Akıllı telefon pazarına yepyeni ürünler katılmaya devam ediyor. Birbirinden farklı telefon modelleri gündeme gelirken gözler de Çinli devleri arıyor. Xiaomi firması Black Shark 4 ile birlikte AnTuTu listelerine bir kez daha damgasını vururken rekabette devam ediyor. Öte yandan Samsung şirketi güncellemelerine aralıksız devam ederken, Huawei’den ayrılarak kendi yolunu çizen Honor şirketinden de yeni haberler var. Honor X20 bugün kanlı canlı kameralara poz verdi. Merakla beklenen telefon modelinin tasarımı ve görüntüsü de netleşmiş oldu.

ABD hükümeti şu sıralar Huawei’de dahil olmak üzere 48 farklı Çinli deve yaptırım uygulamaya devam ediyor. Bu gelişmeye bu sabah haberlerimiz de yer vermiştik. Muhtemelen bu şirketler arasında Honor’da vardı. Şirketin yeni akıllı telefonunun görüntüsü ortaya çıktı.

Honor X20
Honor X20

Honor X20 Görüntüsü Sızdırıldı

Oldukça sade ve şık bir tasarıma sahip olan akıllı telefon modeli nihayet göründü. 16 Haziran’da 50 serisini tanıtacak olan şirket, diğer yandan da X20’nin tanıtımına hazırlanıyor gibi görünüyor. Yeni telefon modeli arka tarafından göründü. Arka tarafta üç farklı kameraya ve bir adet LED Flaşa sahip olan telefon modeli, üçlü kamera kurulumunu gözler önüne serdi. 120Hz yenileme hızına sahip olacağı bilinen telefon modeli, 120W hızlı şarj ile gelecek. 4200mAh bataryaya sahip olan telefon 5.7 inç IPS ekran ile karşımıza çıkacak. Dimensity 1200 yonga setine sahip olacak olan model yakın da tanıtılabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu