Akıllı SaatGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Watch GT 3 ve 3 Pro Emoji Desteğine Kavuştu


Huawei’nin akıllı saatleri Huawei Watch GT 3 ve 3 Pro bugün aldığı HarmonyOS güncellemesi ile artık bildirimlerde emojileri gösterebiliyor.

Huawei’nin hem tasarımsal hem de işlevsel olarak akıllı saat böyle olur dediği Huawei Watch GT 3 ve 3 Pro modellerinde en büyük eksiklik Emoji desteğiydi. Kullanıcılar uzun zamandır emoji desteğinin akıllı saate gelmesini bekliyordu. Bugün yayınlanan HarmonyOS 2.1.0.399 güncellemesi ile emoji desteği artık bu modellere geldi.

OTA üzerinden sunulan bu güncelleme ile birlikte artık emoji ile gelen bildirimleri akıllı saatte olması gerektiği gibi emoji şeklinde görüntüleyebiliyorsunuz. Güncellemenin tek yeniliği de bu değil. Artık birden fazla rahatsız etme zaman aralığı ekleyebiliyorsunuz. Ayrıca Huawei’nin aktardığına göre; havuzda yüzme ekranı optimize ediliyor. Böylece ayar kolunu çevirerek ön tanımlı  havuz uzunluklarından birini seçebiliyorsunuz.

Ayrıca ayar kolu ve aşağı dügmesini kullanarak özel koşu planınızı hızlıca seçebiliyorsunuz. Performans ve batarya optimizasyonlarına da sahip olan bu güncellemeyi Huawei Sağlık uygulamasından yükleyebilirsiniz. Güncellemeyi yüklemek için Huawei Sağlık-Saat-Donanım yazılımı güncellemesi bölümünden güncellemeleri kontrol et demeniz yeterli olacak.

Emoji desteğinin hem Android hem de iOS için geldiğinin de altını çizelim.  Kullanıcılar artık 3. parti uygulamalar ile emoji desteğini eklemek zorunda kalmayacak. Yakın zamanda HarmonyOS 3 güncellemesini de alacak olan bu modeller bakalım yenilik açısından daha farklı neler sunacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu