Akıllı BileklikGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Band 7 Ön Sipariş Süreci Başladı, Satışlar Yarın Başlıyor

Xiaomi Mi Band 7 ön sipariş almaya başladı. Milyonların merakla beklediği akıllı bileklik yarın itibariyle raflarda olacak.

Xiaomi yarın gerçekleştireceği etkinlikle birlikte yeni nesil Mi Band akıllı bilekliğin resmi duyurusunu gerçekleştirecek. Hemen hatırlatalım etkinlikte ilgi odağı en az üç modelden oluşacak Redmi Note 11T serisi olacak. Yeniden Xiaomi Mi Band 7 akıllı bilecekliğe dönecek olursak; akıllı bilekliğin tanıtımı yarın gerçekleşecek olsa da, Xiaomi JD.com üzerinden ön sipariş sürecini başlattı.

Xiaomi Mi Band 7 Ön Sipariş Süreci Başladı

Akıllı bilekliğin her zaman olduğu gibi standart ve NFC versiyonları olacak. Akıllı bilekliğin NFC versiyonunda fiyat şu an için biliniyor. Fakat yakın zamanlı bir sızıntıda fiyatın 269 yuan / 40 dolar olduğu görüldü.

Xiaomi Mi Band 6 geçen yıl küresel çapta versiyona göre 45 € / 55 €’dan satışa sunuldu. Mi Band 7’nin de fiyat seviyesinin bu aralıkta olması bekleniyor.

Xiaomi yeni nesil bilekliği Mi Band 7’de ekran boyutunu 1.56 inç’ten 1.62 inç seviyesine çıkaracak. Kullanılabilir ekran alanın büyümesiyle birlikte bildirimler, sağlık ve egzersiz verilerin kontrol edilmesi daha da kolaylaşacaktır.

Akıllı bileklikte SpO2 yani kandaki oksijen seviyesinin takibi yapılmaya devam edecek. Bu oran yüzde 90’nın altına gerilediğinde bileklik titremeye başlayacak. Bileklikte ayrıca son 7 günün verileri üzerinden hesaplanan EPOC’ye (Egzersiz Sonrası Fazla Oksijen Tüketimi) dayalı bir antrenman yükü hesaplayıcısı yer alacak. İyileşmek için ne kadar dinlenmeniz gerektiği konusunda size tavsiyelerde bulunacak ve kas kazanma veya yağ kaybetme arayışınızda size rehberlik edecek.

Xiaomi Mi Band 7’de ekran her zaman açık, dahili GPS ve akıllı alarm gibi bazı özelliklerin yer alacağı belirtildi. Fakat bu gelişmeler henüz Xiaomi tarafından doğrulanmadı.

Xiaomi Mi Band 7 Heyecanı Giderek Artıyor! İşte Yeni Görüntüler

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu